orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
mihaimircea
- veteran

-
Am vorbit acum 5 minute pe un fel de chat cu cineva de la asistenta basspro.com.
Unfortunately we are unable to ship merchandise to Romania. We are restricted to do so, I think because of trade restrictions, but I am not 100% sure.
Chiar asa de nenorociti suntem??? Sau m-a aburit pe mine, a mai cumparat cineva de la ei???
In alta ordine de idei, astia de la Cabelas chiar 30% din marfa vor pe transport? Ce experienta aveti cu vama la astfel de produse?
Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
Jean Scurtu
Mihai,
Daca vrei sa faci o comanda la Cabela's si sa-ti fie trimisa in Romania,transportul te costa nu 30% din valoarea totala a celor comandate ci 40%(asta in cazul transportului cu avionul"air delivery"),dar nu mai putin de $35.
Daca optezi pt. varianta "surface shipping",practic pt .Romania cu vaporul platesti 20% din valoarea celor comandate dar nu mai putin de $15 si astepti cateva luni pana iti ajunge pachetul.
BASS PRO nu delivereaza international(sigur nu delivereaza in Romania).
Jean Scurtu
-
mihaimircea
- veteran

-
D-le Scurtu,
Am vazut si eu acum pe site la Cabelas aceasta informatie.
Eu cumpar destul de des de pe Amazon.com carti iar transportul acestora, indiferent de metoda, este onorabil. De exemplu, standard shipping pentru 1 singura carte costa 5 USD si ajunge in max 3 saptamani.
Mihai
-
mihaimircea
- veteran

-
Oricum, politica de procent din valoarea cumparaturilor mi se pare foarte paguboasa pentru client, fara a avea o baza logica prea mare.
De exemplu o mulineta de 50 usd are cam aceeasi dimensiune si greutate ca una de 300 usd - de ce trebuie sa fie transportul de 4 ori mai scump????
-
Septimiu
- senior

mihaimircea scrie:
De exemplu o mulineta de 50 usd are cam aceeasi dimensiune si greutate ca una de 300 usd - de ce trebuie sa fie transportul de 4 ori mai scump????
E normal sa fie asa pentru ca iti asigura coletul pe timpul transportului. In cazul in care nu iti mai ajunge sau iti ajunge deteriorat nu pierzi nimic si asigurarea e in functie de valoare.
-
alin c.
- junior

Eu am reusit in cursul anului trecut sa iau ceva voblere de la bass pro .
Vreau sa spun ca dupa indelungi discutii ( luni de zile ) au raspuns afirmativ .In scurt timp ( 25 feb . ) o sa fac o alta comanda si sunt foarte curios sa vad ce se intimpla .In ceea ce priveste taxa pentru transport nea Jean are perfecta dreptate .Asta este nu avem ce face .
[color=blue]fir intins[/color]