Comentarii poze?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Comentarii poze?
Salut!
Va mai exista de-acum inainte optziunea "comentarii" sub pozele din album sau e mai "secure" cu rating?
Nu de alta dar va trebui sa elaborez un algoritm dificil care sa-mi permita sa "injur in cifre" pozele care nu-mi convin.
Merci!
Va mai exista de-acum inainte optziunea "comentarii" sub pozele din album sau e mai "secure" cu rating?
Nu de alta dar va trebui sa elaborez un algoritm dificil care sa-mi permita sa "injur in cifre" pozele care nu-mi convin.
Merci!
-
- veteran
Re: Comentarii poze?
onesti scrie:Salut!
Merci!

Pacat, mie imi placea solutzia cu comentariile sub poza. Cei vexatzi puteau chiar sa-si stearga poza incriminata, din rezon de "mea culpa".
Noua solutzie nu face decat sa redirectzioneze aceleasi mesaje de simpatie / antipatie direct pe topicuri sau in mesageria privata, ceea ce, cred eu, ar polua mai mult forumul.
Noua solutzie nu face decat sa redirectzioneze aceleasi mesaje de simpatie / antipatie direct pe topicuri sau in mesageria privata, ceea ce, cred eu, ar polua mai mult forumul.
Bine punctat....iar ca o sugestie, moderatorii pot exclude din galerii fotografiile suspectate de estimari incorecte ale dimensiunilor pestilor, sau mai bine, cele in care apar pesti morti de doua zile, plini de sange, si dedesuptul carora apar comentarii ale autorilor de genul "bineinteles, eliberat dupa fotografiere "....mi-e rau...de ce trebuie sa se se mictioneze pe ei, cand ar trebui sa taca daca tot l-a luat acasa...fiecare mai i-a cate un peste acasa...eu unul recunosc...sa ridice primul piatra ala care nu a luat niciodata....stiti voi cum e vorba... pescarii se impart in doua categorii : aia care iau, si aia care nu recunosc...tudor scrie:Ba pot exista. Daca nu se vor introduce tot felul de fotografii, ca si pana acuma, dar nu le mai poate critica nimeni !Ori critica pozelor face in asa fel ca autorul se corecteaza cu timpul. Altfel nu !

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com