Club-Asteria (Interesant-aruncati un ochi poate poate...)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Club-Asteria (Interesant-aruncati un ochi poate poate...)

Mesaj de barthez0705 » 25 Mar 2011, 16:24

"Vreau sa va dezvalui o sursa de venit pe internet foarte simpla, practica, la indemana oricui. Activez de ani de zile in domeniul afacerilor pe internet si am analizat oferta de pe piata dar marturisec ca nu stiu o alta sursa de bani mai profitabila decat cea pe care ti-o voi prezenta aici. Indiferent ce pregatire sau ocupatie ai acum, daca ai peste 18 ani si vrei sa faci bani atunci ceea ce scriu in continuare este pentru tine.

Iti voi descrie foarte pe scurt elementele esentiale, o sa vezi mai multe detalii dupa ce te vei inscrie. Compania se numeste Club Asteria si este condusa de lideri cu experienta printre care o mentionez pe Andrea Lucas, fosta director la Banca Mondiala in perioada 1979-1986 (vezi aici o adeverinta care dovedeste asta). Andrea Lucas este o persoana publica si poti gasi date despre ea pe internet, poti vedea pe youtube mesaje de-ale ei. Vreau sa intelegi din start faptul ca aveam de-a face cu o companie serioasa, credibilia care activeaza la un nivel mondial si care isi tine promisiunile fata de membrii sai.

Obiectivul acestei companii este sa creeze o comunitate globala prin care sa ajute imigranti, oameni saraci si pe cei care cauta oportunitati de afaceri sa atinga succesul atat in viata personala cat si in cea profesionala. In principal ofera produse ca programe si unelte educationale in domeniul antreprenoriatului, identifica oportunitati de afaceri profitabile si noi tehnologii care pot fi implementate de oricine, gaseste cele mai ieftine cai pentru cineva care vrea sa trimita bani oriunde in lume. De asemenea Club Asteria ofera discount la cumparaturi din mall-ul propriu si la calatorii, prin microfinantare/microcreditare ajuta antreprenori, se implica in programe filantropice (pana acum s-a implicat in multe proiecte de ajutorare a oamenilor din tarile sarace si in prezent ajuta oamenii afectati de dezastrul din Japonia prin organismele Crucea Rosie, World Vision, UNICEF si Salvati Copiii), promoveaza un forum pentru discutii prin care membrii sa vina cu idei sau sugestii care sa duca la imbunatatirea standardului de viata a comunitatilor in toata lumea etc.

Probabil ca nu prea te impresioneaza ce ti-am prezentat mai sus dar partea care ne intereseaza pe noi abia acum urmeaza. Club Asteria a creat un program unic de recompensare pentru membrii sai. Dupa ce te-ai inscris ca membru gratuit poti alege abonamentul Silver (10 $/luna) sau abonamentul Gold (20 $/luna, il recomand) si la fiecare ai anumite facilitati. Majoritatea covarsitoare alege Gold pentru ca e mai rentabil. In schimbul celor 20 $ primesti 20 de asterios care sunt un fel de puncte in sistem si care se inmultesc saptamanal cu cateva procente (poate ajunge chiar la 10%). E ceva similar cu o dobanda de la banca doar ca e mult mai mare, acei asterios sunt ca un fel de actiuni. Din acest castig saptamanal 80% se converteste automat in asterios iar 20% ii poti scoate in bani sau poti cumpara asterios. Poti oricand sa cumperi asterios si faci si mai multi bani. In acest mod cam dupa un an si jumatate (sau poate ceva mai mult) ajungi sa castigi 1600 $/luna fara sa recrutezi persoane, doar platind cate 20 $ cateva luni la inceput pentru ca apoi iti platesti abonamentul din castiguri. As vrea sa punctez aici un aspect important: Club Asteria nu dezvolta o schema Ponzi sau ceva ilegal ci pur si simplu imparte cu membri sai o parte din profitul pe care il are in urma vanzari produselor sale si tocmai din acest motiv compania nu ne incurajeaza sa inscriem persoane care sa intre in sistem doar pentru acest program de recompensare. Pe de alta parte nu are nimeni obligatia sa cumpere produse.

Daca acest castig de 400 $/saptamana ti se pare fabulos vreau sa iti arat adevaratul motiv pentru care afacerea Club Asteria mi se pare superba. Sa vezi ce recompense primesti inscriind persoane in sistem. Daca esti Silver primesti cate 4.50 $/luna pentru fiecare membru Silver sau Gold inscris de tine iar daca esti Gold primesti cate 4.50 $/luna pentru cei Silver si cate 9 $/luna pentru fiecare membru Gold inscris de tine. In plus castigi si 10% din cati asterios cumpara directii tai. Facand un calcul simplu poti spune ca scoti din buzunar 20 $ doar prima luna pentru ca pana trebuie sa platesti a doua luna sigur ai macar 2 persoane inscrise cu Gold si cu ce se aduna din castigurile saptamanale ai bani pentru abonament. Cu 1000 $ poti deveni director si ai venit din reteaua ta pe langa cei 9 $/luna de inscris Gold si primesti matching bonus 2000 de asterios (deci dublu) si iti dai seama cum se inmultesc banii. Atentie: matching bonusul mai e valabil pana in 31 martie. Stiu romani care au platit cate 1000 $ la Club Asteria. In trecut au fost persoane care au castigat sume mari dar Club Asteria a schimbat putin regulile si limiteaza castigul maxim la 25000 $/luna tocmai pentru ca se vrea o afacere pentru cei multi care nu au asa multe posibilitati.

In prezent sunt peste 190000 de persoane din toata lumea inscrise in Club Asteria, zilnic se inscriu in jur de 4000 si am observat ca romanii au inceput sa profite si ei de aceasta sursa de bani asa ca, daca vrei sa mai ai pe cine inscrie fa pasul repede. Daca totusi ai unele suspiciuni legate de aceasta afacere eu te incurajez sa te inscrii gratuit ca sa te am in evidenta in biroul meu virtual si putem lamuri ulterior problemele care te framanta (de asemenea poti participa si la conferinta online in limba romana in fiecare seara la ora 21:00) si apoi daca nu vrei sa iti activezi contul e ok, nu ai obligatii iar daca vrei s-o faci iti ofer sprijinul meu si sigur vei ajunge sa faci bani la Club Asteria. Aici nu exista "poate o sa fac bani sau poate nu", pur si simplu o sa faci bani sigur intr-un timp mai scurt sau mai lung chiar daca nu inscrii pe nimeni in sistem iar daca faci si recrutari normal ca faci bani mai multi si mai repede. Eu am facut bani din prima saptamana si am niste inscrisi care au inceput sa se activeze (au inceput sa-mi vina cate 9 $) iar altii vor sa devina directori cu 1000 $ si eu primesc cate 100 $ (10%).

In concluzie eu am dat de o sursa de bani care se numeste Club Asteria si dau informatia oricui vrea sa faca bani adevarati. In mod normal oricine viziteaza acest site si vrea sa faca bani ar trebui sa se inscrie chiar daca nu vrea sa scoata bani din buzunar, doar sa se convinga de faptul ca este real ce spun si cand vede cum facem noi bani poate o sa-i vina pofta...

Fa chiar acum primul pas si inscriete"

https://club-asteria.com/member/register?refid=207550

Sincer mi se pare interesant si am hotarat sa ii dau o sansa. Poate aveti aceeasi parere.

O zi buna si fire intinse pana una alta ;))

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 25 Mar 2011, 16:33

:lol: :lol: :lol: ... sorry dar chiar nu m-am putut abtine ... alt bull-shit ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 25 Mar 2011, 17:10

dragul noastru barthez, si 0705 pe deasupra ...

am o mare rugaminte:

poti descrie mecanismul uneu " ponzi scheme " ?

multumesc frumos.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Mar 2011, 17:21

toni f scrie:........."ponzi scheme " ........
:cooler: exact.
sau daca nu intelegeti, ....CARITAS, FNI, etc.

:evil:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 25 Mar 2011, 17:25

de ce multa lume are senzatia ca se pot face bani fara a face ceva propriuzis ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stiu gramezi de persoane care si-au luat teapa nu doar odata de la porcarii de genul asta si in ciuda acestui fapt continua sa se bage in toate rahaturile care le sunt recomandate ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Mar 2011, 17:32

...nimeni nu mai vrea sa munceasca in ziua de azi :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Mar 2011, 17:36

Sunt o multime de prosti in ziua de astazi , asa ca.....asteria are de castigat . :lol: :lol:

Ma mir ca n-a aparut nimeni cu Lyonnes pana acum . :lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Mar 2011, 18:06

tare ma mir si ma minunez ca ieste unii care mai crede in porcariile astea :lol: :lol: :lol:
Astea-s variante clasice de teapa. Cand o sa ne dam seama ca doar prin munca putem obtine ceva o sa ne fie mai bine.
Mai cere si ceva banisori pt intrarea in sistem? Sau altfel spus: ce panaceu universal au astia de vanzare? :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2011, 19:31

No, in sfirsit uite si solutia de iesit din criza...In scurt timp o sa fim cei mai bogati din Europa......
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 25 Mar 2011, 19:37

pana nu vom pune mana pe munca nu vom face mai nimic de aia e criza cica...... prosti au fost, sunt si vor fii mereu de pacalit ....

Scrie răspuns