Cel putin pana nu aflam si noi de "ciolanelile" din culise .

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru ca ideea de ciolaneala e doar un balon de sapun care se vrea a intretine disputele individuale. Tiganie ce sa-i faci?! Trebuie sa te pricepi la ea sau sa-ti placa ca s-o intreti. Vorba cuiva: supa de broaste.Adelin scrie:Nu inteleg de ce nu are succes un asa topic ....si pe celalalt e macel.
miyagi scrie:Adeline observ aici o disimulare si o incercare a baietilor astora doi de a-l proeja pe Gerula & CO. Poti te rog macar postarea asta sa o muti dincolo pe topicul de ciolaneli ca sa urmarim si noi subiectele cum trebuie? Sau lasam tiganeala sa se dezvolte urmand sa aiba loc si inevitabilele banari?Marineros scrie:Adare fii atent aici ce scrie la data de Mar 08 30, 2011 6:23 pm
modigliani scrie:
In Clubul Dunarenilor de pe APC 21 ...... AI DREPTUL SA ADERI ( sa-ti exprimi intentia de-a face parte din acel club ) , ......
dar N-ARE NIMENI OBLIGATIA SA TE ACCEPTE doar in baza dorintei exprimate de aderare
Ce insemna asta ? Dupa ce te-au atras prin vrajeala ieftina in asociatia lor si ti-au luat banii (taxa permis +cotizatie) ,
urmatorul pas este o forma mascata de discriminare , asta in cazul in care este tare'n gura si vrei sa urmaresti traseul banilor tai, iti baga pe gat :
N-ARE NIMENI OBLIGATIA SA TE ACCEPTE doar in baza dorintei exprimate de aderare . Daca esti mai fraier si taci , esti acceptat , dar,
cosntati intr-un final ca n-ai avut nimic de castigat din diverse motive . ori te-ai trezit prea tarziu cand deja se organizase excursiile ,
ori locurile au fost ocupate , ori motoarele defecte ...etc
Asta nu se numeste ciolanie ? nu se numeste furt ? nu se numeste prosteala pe fata ?
Nu , in cazul in care esti "membru" la staff sau bagator de seama pe langa ei
Eu la ce data am adus in discutie problema cu asociatiile ? Ai vazut cum se incerca prosteala pe tata ? Cine a adus in discutie primul asociatiile ?
Deci asta este un subiect tabu , nu are nimeni dreptul sa conteste , trebuie inghitita minciuna oficiala
Acum intelegi Adar de ce au marsat pe ce-am spus eu cu asociatiile ? Au crezut ca lumea-i proasta si o manipuleaza ei ca sunt destepti !
Indiene , vezi ca m-ai amenitat public fara sa spun nimic la adresa ta, iti spun un singur lucru
: Ai grija ce vorbesti ca pleci pe cursa , esti pasibil de mandat "greu" !
Ai instituit teroarea pe acest forum si ma ameninti pe mine , pe Adar si familia lui , deja esti incadrat la 193 cp si 278 cp
Continua tu aici, si mai vedem la ce te incadrezi
Adare , cand te gandesti sa faci o plangere penala imi spui . Te constitui parte vatamata in proces civil si ceri pagube materiale
pentru traumele psihice si fizice produse de teroare si amenintari ,facute asupra ta si a familiei tale, Daca n-ai avocat , iti spun eu ce sa faci si unde sa mergi .