mai citeste odata. hahahagreerevl scrie:probat si de mine merge buba e ca la bere m-am apucat iar
Cine vrea sa scape de FUMAT!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Spring scrie:asta in cazul in care tot ramai cu ideea cum ca fumatul ar fi vreo placere si ai impresia ca renunti la ceva. chestia e nu sa "renunti" ci sa "scapi" de o boala.semlecangheorghe scrie:Atentie,pina nu trec minim 2 ani,nu poti zice ca te-ai lasat de fumat.Riscul cel mai mare ,este atunci cind ai citeva saptamini sau luni si zici�ah,numai un fum� ..sau�ce daca fumez una pe saptamina�Din clipa aia,revii la loc ,exact cum ai fost..
dupa 3 saptamani mi-a iesit si din reflex. am si uitat ca am fumat vreodata.
Si eu am privit-o tot ca si pe o boala de care vreau sa scap,m-am lasat greu, dar am scapat in final..Acuma nu-mi provoaca decit repulsie..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- philiphito
- utilizator constant
Nu stiu cat ajuta cartea aia...totul tine de psihic si de fiecare individ in parte. Daca iti doresti cu adevarat sa te lasi , pai te lasi nene , nu te pacalesti ca "mai fumez decat una" sau "de maine nu mai fumez". Arunci pachetul de tigari si le zici adio!
Eu n-am reusit asa. Tigara electronica a fost solutia salvatoare pentru mine. La inceput imi era frica! Numai gandul ca ma duc la balta si nu o sa savurez o tigara cu o cafea , ma termina!!! Ei bine , am trecut cu brio de perioada aia..
Am tras din electronica pana mi se incingea in mana.
Acum am ~4luni de cand nu mi-am mai cumparat tigari. In acest interval am mai fumat vreo doua, mai mult din curiozitate. Nici o clipa nu mi-a fost pofta sa fumez.
Sunt momente cand nu realizez ca nu mai sunt fumator.
Dupa 4luni va zic sincer ca sunt alt om. Mai trag si acum din electronica si sper ca intr-o zi o las si pe asta.
Si sa nu va speriati...merge de minune cu o cafea , daca sunteti bautori.
In fiecare zi ma intreaba cate cineva daca e buna electronica,daca te ajuta, etc. Pentru mine a fost si va recomand daca nu puteti altfel.
Eu n-am reusit asa. Tigara electronica a fost solutia salvatoare pentru mine. La inceput imi era frica! Numai gandul ca ma duc la balta si nu o sa savurez o tigara cu o cafea , ma termina!!! Ei bine , am trecut cu brio de perioada aia..
Am tras din electronica pana mi se incingea in mana.
Acum am ~4luni de cand nu mi-am mai cumparat tigari. In acest interval am mai fumat vreo doua, mai mult din curiozitate. Nici o clipa nu mi-a fost pofta sa fumez.
Sunt momente cand nu realizez ca nu mai sunt fumator.

Dupa 4luni va zic sincer ca sunt alt om. Mai trag si acum din electronica si sper ca intr-o zi o las si pe asta.
Si sa nu va speriati...merge de minune cu o cafea , daca sunteti bautori.

-
- utilizator nou