Cine va fi PRESEDINTE ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bushmaster
- utilizator constant
Frate....romanii astia, isi merita soarta.
In ultimele zile, aud de "comunisti" in sus si in jos. Toti sunt stresati de "comunisti". Vai..sa nu votati cu "comunistii"...
Care comunisti domne'?
Basescu si ai lui?
Geoana si ai lui?
Basescu recunoaste ca e fost comunist. La el se refera oare acei "comunisto-fobi"?
Sau poate la Geona, care il are in spate pe Iliescu si alti "fosti comunisti".
Toti sunt o apa si un pamant...acum va trebui sa aleaga fiecare, dupa cum il duce bibilica (si o spun cu parere de rau), din nou, RAUL cel mai mic.
http://www.220.ro/DT9aT2oJMz/Basescu-Ro ... enimente-5
In ultimele zile, aud de "comunisti" in sus si in jos. Toti sunt stresati de "comunisti". Vai..sa nu votati cu "comunistii"...
Care comunisti domne'?
Basescu si ai lui?
Geoana si ai lui?
Basescu recunoaste ca e fost comunist. La el se refera oare acei "comunisto-fobi"?
Sau poate la Geona, care il are in spate pe Iliescu si alti "fosti comunisti".
Toti sunt o apa si un pamant...acum va trebui sa aleaga fiecare, dupa cum il duce bibilica (si o spun cu parere de rau), din nou, RAUL cel mai mic.
http://www.220.ro/DT9aT2oJMz/Basescu-Ro ... enimente-5
.
PSD-ul domle' .. Prin insusi doctrina partidelor SOCIAL DEMOCRATE se apropie de cea COMUNISTA, cu unele mici diferente ... Eu zic, ca PSD-ul a aratat ce poate in cei 10 ani sub conducerea lui tatuca Nelu' ... Basescu cred ca e mai OK, dintre cei 2 candidati 

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Era o vreme, prin anii '90, cind organizatiile de baza FSN ale muncitorilor ieseau in strada sa descurajeze mitingurile opozitiei (pe atunci opozitia insemna PNT, Ion Ratiu, Corneliu Coposu ... etc.) Cind mitingurile contestatarilor au devenit prea puternice au intervenit in forta minerii ... Oficial, Ion Iliescu nu a adus minerii in Bucuresti, insa am vazut cind le-a multumit pentru reinstaurarea ordinii.payti scrie:Nu cred ca toti cei ce sunt anticomunisti il stimeaza pe base dar e oricum raul cel mai mic; sper ca va dati seama ca deja presa e cenzurata, eu am ramas masca sa vad o intalnire a lui base la Bruxelles doar dupa cateva zile la emisiunea Nasul, aceasta intrunire nu a fost data deloc de nici o alta telviziune, o alta emisiune nasul a fost cenzurata de RDS& digi;
vedeti bucuresteni ca si acum la voi in piata universitatii e o manifestare, care nu o s-o vedeti pe alte posturi decat "lab1"!
Sa nu credeti ce spun astia ca mitingul de la TM a fost facut de PDL, in Timisoara cand lumea e inselata kiar iese repede in strada (ei l-au chemat (cumparat) pe Ciuhandu primarul Timisoarei, care a fost foarte popular, ca si Geoanis, sa se infrateasca cu ei si astfel sa se creada ca toate toata Timisoara e cu geoana)! Cum isi permit sa faca astfel de aliante mincinoase kiar in Piata Operei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iata ca unii par sa vrea ca istoria sa se repete prin ceea ce am vazut la Timisoara si prin ceea ce se anunta pentru Piata Universitatii ...

Nu suntem de acord cu Iliescu si cu trecutul sau comunist, insa nu putem nega ca pe timpul mandatelor sale au aparut citeva evenimente din care contestatarii sai nu pot decit sa invete:APSHD scrie:Atit eu cit si toata familia mea nu vrem sa auzim de : ILIESCU , VANGHELIE , HREBENCIUC , etc .
In concluzie vom vota ca atare .
Ce parere aveti de mitingurile din :TIMISOARA , BRASOV, ARAD , BUCURESTI etc.
- reconciliere nationala;
- guvern tehnocrat care sa scoata tara din criza;
- presedinte care sa piarda alegerile ca un domn nu ca un tovaras (in 1996 PDSR-istii nu au iesit in strada sa protesteze asa cum numai in Ucraina s-a mai intimplat);
- acceptarea vointei majoritatii (atunci a fost vorba de acceptarea virajului spre valorile sociatatii occidentale);
Eu cred ca acum e nevoie de asa ceva ... si voi vota in consecinta !
Poate si Basescu sa le ofere ?
Asta nu inseamna ca as fi de acord cu Iliescu si cu trecutul sau ... insa nu avem ce face ... Iliescu e deja parte a istoriei nationale la fel ca maresalul Ion Antonescu, ori presedintele Ceausescu. Felul cum i-a consemnat isoria nationala nu inseamna ca maresalul nu a fost un bun militar, Ceausescu un bun cizmar (asta e discutabil, insa nu pierd vremea cu explicatii in acest sens) si Iliescu un bun politician. Peste citiva ani si Basescu va fi consemnat in cartile de istorie ... fara sa-i stim insa meseria reala. La fel ca in cazul Iliescu (care nu a ajuns Director la Editura Tehnica ori prim secretar ca fiind un bun inginer hidrotehnician), nici Basescu nu a ajuns la Anvers pentru ca era un bun marinar (nu asa se faceau promovarile atunci).
Si uite un nou motiv al votului de duminica ... prefer indepartarea comunistilor (vizibila, reala) in locul condamnarii comunismului (care a ramas doar o notiune abstracta, fara urmari concrete).
Deloc surprinzatoare prin prisma rezultatelor din sondajele de opinie. Mitingurile si celelate actiuni disperate vin sa confirme degringolada care i-a cuprins la mirosul de DNA, Parchet, promovare pe criterii de competenta, trait din leafa proprie ... si toate celelalte "delicii" ale statutului de politruc din opozitie.Ce parere aveti de mitingurile din :TIMISOARA , BRASOV, ARAD , BUCURESTI etc.

- storm fish
- veteran
- bushmaster
- utilizator constant
- storm fish
- veteran