Cine mai aduce de pe cabela's?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cine mai aduce de pe cabela's?
V-as ruga sa-mi spuneti care stiti, cine mai aduce de pe cabela's, si sa nu fi trimis comanda inca...
Eventual mp, daca nu aici.
Mersi, numa' bine.
Eventual mp, daca nu aici.
Mersi, numa' bine.
- daspinningmaster
- utilizator constant
- daspinningmaster
- utilizator constant
-
- veteran
-
- veteran
comenzi la Cabela`s
Fac lunar comenzi la Cabela`s pentru produsele cu volum normal (mulinete, naluci , fire....)
Am un comision de 25-30% in functie de valoarea produsului. Pentru mulinetele care costa mai mult de 150$ comisionul scade progresiv sub 25%.
Pentru produsele care ocupa mai mult loc (waders, haine,....)comisionul creste peste 30% si depinde valoarea produsului.
cristian.gab@gmail.com
Am un comision de 25-30% in functie de valoarea produsului. Pentru mulinetele care costa mai mult de 150$ comisionul scade progresiv sub 25%.
Pentru produsele care ocupa mai mult loc (waders, haine,....)comisionul creste peste 30% si depinde valoarea produsului.
cristian.gab@gmail.com
Re: comenzi la Cabela`s
eu am incercat o comanda prin cristian ene erau 2 combouri si efectiv mi-am pierdut timpul raspundea la mailuri intr-o saptamana si dupa multe multe tergiversari am fost refuzat,comandati singuri nu mai pierdeti vremea prin intermediari si scapati de batai de capcristian.ene scrie:Fac lunar comenzi la Cabela`s pentru produsele cu volum normal (mulinete, naluci , fire....)
cristian.gab@gmail.com
pt mine a fost o experienta neplacuta