Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangarooâ€
Ce urmeaza dupa GRIPA PORCINA ? Aici este raspunsul.. :)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce urmeaza dupa GRIPA PORCINA ? Aici este raspunsul.. :)
Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangarooâ€
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
Fario_nebunu
- veteran

Razvoi, oare cum de ai uitat sa mentionezi de candidozele purulente transmise de contactul cu epiderma de salau si de blenoragiile provocate de atingerea cu solzii crapului oglinda? In viitor pescarii vor purta manusi de cauciuc, costume de izolare si masti de gaze precum si prezervative cu armatura de zirconiu sau carbon ranforsat ptr cei care nu prind nici un peste si de furie isi vor baga p... in balta sau fluviu! 
:)
-
Fario_nebunu
- veteran

Re: :)
Mda, OK. Eu doar ma intrebam daca or exista pe lumea asta si pescari perversi care au cu pestii prinsi si alt tip de relatii decat cele culinare sau de eliberare im mediul de provenienta!razvi scrie:![]()
![]()
Nu trebuie speriat asa tare poporu', dintr-o data Fario
![]()
Am lasat loc, sa mai adaugati si voi
Sanatate la toata lumea
-
Fario_nebunu
- veteran

Re: :)
Pe cat punem pariu ca perversul respectiv ar iesi mai avariat in urma contactului cu botul unei stiuci de 3-5 kg decat cu cel al unui piranha de 20-40 cm cum se vand ptr acvarii?razvi scrie:sau daca tot insista omu', sa faca rost de niste PIRANHA flamanzi![]()
Ciuculina-i ciuculina... La gabaritul ala, cred ca-i "face concurenta" domnului doctor Ciomu
Eu unu, n-as incerca, nici macar cu mana ... apa-i cu
"jukeria"