Ce Parere Aveti Despre Interpretarea Viselor?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce Parere Aveti Despre Interpretarea Viselor?
De mai mult timp aveam in minte visul care se tot repeta o perioada, sunt aruncat peste un gard de cineva dar nu pot sa vad cine, si cad in gol. Se spune ca nu exista coincidente. Ce putem spune despre vise si semnificatiile lor? Sunt pe bune sau au legatura cu viata noastra reala? Exista explicatii cu privire la visele din timpul noptii si de ce visam ceva anume? Sunt curios de parerile voastre.
Re: Ce Parere Aveti Despre Interpretarea Viselor?
eu as zice ca sunt pe bune, SI au legatura cu viata reala.... 

Tu ori ești o ea ori un el. Aici ești curios, pe alt forum ești curioasă. Ori faci trolaj la maxim pe forumuri că așa-ți place, ori vrei să scrii o carte, să faci o emisiune, etc. (Oreste, Urania, care sunteți, mă?) despre subiectul ăsta și vrei să iei pulsul ăstora mai superstițioși și săraci cu duhu... ori nu știu.

la fel si aici 

si cel mai tare raspuns: "Eu as demonta gardul..."

si cel mai tare raspuns: "Eu as demonta gardul..."

Aceeasi adresa IP ca si "mariusfanea" care a pus niste subiecte de cafenea si atat. Nici o legatura cu pescuitul.
Mister rezolvat: vrea să facă la un moment dat reclamă unui website d-ăla cu ghicit în palmă și bullshit-uri din astea cu vise. Vise, taică, vise.
Lipaz dragă, încearcă și tu pe gospodine.ro, femeiaazi.ro, vaifatadacaebalantaegrav.ro . Înțelegi tu, drept la țintă. Succes!
Lipaz dragă, încearcă și tu pe gospodine.ro, femeiaazi.ro, vaifatadacaebalantaegrav.ro . Înțelegi tu, drept la țintă. Succes!
jerppetto... , vaz ca iesti la curent cu tot ce misca in domeniu... iexpert nu alta... , mah tu nu cumva iesti proprietarul saiturilor alora ori vre-un moderator universal pi iele ?
Epicvaifatadacaebalantaegrav.ro

-
- veteran
Esti tare de tot.Nu am mai ras de mult asa.geppetto scrie:Mister rezolvat: vrea să facă la un moment dat reclamă unui website d-ăla cu ghicit în palmă și bullshit-uri din astea cu vise. Vise, taică, vise.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Cred ca pot eu sa rad pe saturate de data asta! Dar, rautatea e peste tot, de ce s-ar dezminti si acest forum!