Ce muzica va place?:P

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Re: Ce muzica va place?:P

Mesaj de D_ali » 05 Iun 2014, 13:14

Mah dracilor, io va vaz cam ashe: https://www.youtube.com/watch?v=yOznoACe9r8
:lol: :P :twisted:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Iun 2014, 13:21

D_ali scrie:Mah dracilor, io va vaz cam ashe: https://www.youtube.com/watch?v=yOznoACe9r8
:lol: :P :twisted:

:roll:
aaahmm... nu am nimic in comun cu pulica... :lol:
nu am pierdut o parte din organele genitale intr-un accident, nu am ramas mut de atunci, nu sunt complexat pe chestia asta, nu am nici o problema... si nu am nimic cu nici un copil... :oops: :oops: :oops: si nu trimit poze perverse niciunei femei.... :oops: :oops: :oops:
nuff said... :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=o6jcwo1dOD0

:cooler:

p.s.: nu pot sa vad videoul tau....

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Iun 2014, 13:23

Adi G scrie:
pulica franaru scrie:
deci ai luat-o de dimineatza cu palinca.... :lol1: se vede ca nu prea ai pretini sa-ti mai bea din ea.... :lol1:
iar te apuci sa-i trimiti poze laviniei? :oops: :oops: :oops:
Ti-e dor de palinca ? Ia servetele ...O sa-ti curga balele ...N-ai fatza de palinca , nici macar de ceai facut din zahar ars, cum facea bunu' mare :lol: :lol: ...De ce nu recunosti ca esti dependent de Groapa lui Ouatu , de aromele si "garniturile " specifice ? ....Vrei sa pari umblat in lume ? "Lumea" nu se rezuma la ajutoarele sociale ce le cersesti tu ....Chiar vrei sa-ti repet ca esti paralel cu realitatea ? Tu crezi ca toata lumea-i "bucfencz" ? Tu , daca nu realizezi cat esti de batut in cap, la propriu, cf mutzunachiurilor ce le pui , ai probleme grave...da' grave !
Iar pe Lavinia, las-o ! Din ce stiu, esti pe lista ei ! Cu barba, matreata si ranjetul cre(sh) tin :!: Nu ti-a iesit pasentza cand te-ai straduit , in disperari , sa le arati tuturor ce i-am trimis eu Laviniei ? DPV uman, chiar esti un rebut ! N-are decat pictorul si ceilalti sa se mandreasca cu tine ...
Asemanarea cu adunarea ....Pana cand va fi negata asocierea, pt mine asa ramane !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Iun 2014, 13:25

pulica franaru scrie: Ti-e dor de palinca ?
:oops: :oops: :oops: :oops: nu multumesc...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Iun 2014, 13:27

Adi G scrie:
Cand ti-am zis ca ai deficientze , nu m-ai crezut :!: Ia niste palinca si-o sa vezi canibalii lu' D_ali :mrgreen: ....

Cred ca esti grav de tot ....Ia si tu legatrura cu doctorii pomeniti de Gigel....Poate sunt in tema si te ajuta ....Nu fii modest , fii sanatos :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Iun 2014, 13:28

pulica franaru scrie:
Adi G scrie:
Cand ti-am zis ca ai deficientze , nu m-ai crezut :!: Ia niste palinca si-o sa vezi canibalii lu' D_ali :mrgreen: ....

Cred ca esti grav de tot ....Ia si tu legatrura cu doctorii pomeniti de Gigel....Poate sunt in tema si te ajuta ....Nu fii modest , fii sanatos :wink:
3 - eu nu sunt ca tine.... nu te mai lingusi aiurea pe langa mine, imi faci scarba.... :oops:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Iun 2014, 13:30

Adi G scrie:

Hai, ce naiba, stiu ca-i un scop al tau in viata ....Chiar nu vezi ce efecte are lipsa ei asupra ratiunii tale ....Pot sa te ajut, la pretul corect :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Iun 2014, 13:31

pulica franaru scrie:
Adi G scrie:

Hai, ce naiba, stiu ca-i un scop al tau in viata ....Chiar nu vezi ce efecte are lipsa ai asupra ratiunii tale ....Pot sa te ajut, la pretul corect :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
3 - eu nu sunt ca tine.... nu te mai lingusi aiurea pe langa mine, imi faci scarba.... :oops:
:!:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Iun 2014, 13:43

Adi G scrie: 3 - eu nu sunt ca tine.... :oops:
Stiu :!: Asta incerc sa-ti explic, dar tu esti pe aratura , ca de obicei :wink: Io n-am nici o vina ! Intr-un final , poate o sa te lamureasca cineva care-i diferenta intre noi doi :wink: :wink: ...Te pup de la distanta, ca nu-mi trebe miasmele din barba ta ....brrrr.....Si ia ceva frumos ;

https://www.youtube.com/watch?v=gEPmA3USJdI

https://www.youtube.com/watch?v=3tOKYFR4Rzg

Tu vezi cata-i lume ? Pricepi ceva ? Nu cred ! ....Aici nu-i cu CHHHH.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Iun 2014, 13:45

Adi cand te iei la "tranta" cu cineva sau viceversa, ai ceva 'n comun cu iel. :lol:
Lalaiti-va p'aci, da' nu pe topicuri care au ramas "macar" cu un bun procent de informare.
In rest, sanatosi sa fim cu totii!
...si sa fie muzichie :), noah, bagati-o: :P
Ultima oară modificat 05 Iun 2014, 13:46 de către D_ali, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns