Ce ati avut cu grafica forumului?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce ati avut cu grafica forumului?
Nu stiu ce socoteli ati facut, dar grafica actuala a forumului este urata din cauză ca este incarcata și inghesuita.
Am mai patinat la repezea pe alte forumuri si nu am vazut alta la fel de inghesuita si obositoare.
Cred ca e mai bine sa reveniti la vechea forma.
Liviu.
Am mai patinat la repezea pe alte forumuri si nu am vazut alta la fel de inghesuita si obositoare.
Cred ca e mai bine sa reveniti la vechea forma.
Liviu.
Re: Ce ati avut cu grafica forumului?
o sa imbunatatim si grafica
intai sa functioneze tot
va rog postati aces gen de lucruri doar in topicul " avem o noua versiune de forum "
multumesc !!
intai sa functioneze tot
va rog postati aces gen de lucruri doar in topicul " avem o noua versiune de forum "
multumesc !!
Multumesc pentru raspuns.
Nu am vazut topicul respectiv.
Nu am vazut topicul respectiv.
care la mine apare ca topic inchis ! cam unde sa postez sau sa tac intru vecie ?danr scrie:o sa imbunatatim si grafica
intai sa functioneze tot
multumesc !!
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Poate sa ma ajute si pe mine cineva sa postez un anunt la rubrica "Anunturi vanzari"?
Nu ma refer la rubrica "Anunturi vanzare-cumparare numai pescuit", ci la rubrica din panoul meu de comanda, adica acolo unde scrie "Adauga un anunt"...
Postez anuntul, imi spune ca datele au fost trimise, dar nu apare nici un anunt pe pagina...
Va multumesc, numa' bine.
Nu ma refer la rubrica "Anunturi vanzare-cumparare numai pescuit", ci la rubrica din panoul meu de comanda, adica acolo unde scrie "Adauga un anunt"...
Postez anuntul, imi spune ca datele au fost trimise, dar nu apare nici un anunt pe pagina...
La album mai exista galeria cu naluci, ca eu nu o mai gasesc...
...si as pune ceva martisoare
...si as pune ceva martisoare

Chiar nu stie nimeni?sorinB scrie:Poate sa ma ajute si pe mine cineva sa postez un anunt la rubrica "Anunturi vanzari"?
Am fost blocat, sau ce naiba se intampla?
Am incercat de pe 3 calculatoare diferite si de pe niciunul nu pot sa postez anuntul...
Am incercat de pe 3 calculatoare diferite si de pe niciunul nu pot sa postez anuntul...
sorine cand or vazut astia cate mesaje ai te-or banat
ca sa te ajunga din urma 

sorine da-mi te rog pe privat parola ta sa incerc si eu sa vad ce se intampla
sectiunea de anunturi merge, apar mereu anunturi noi
sectiunea de anunturi merge, apar mereu anunturi noi