"cat xxx on Black Sea"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Noi 2007, 10:27

important ii ca la scos, am vazut altii cu echipament profii care :lol: :lol: :lol:

gushter
utilizator nou
utilizator nou

-

Mesaj de gushter » 13 Noi 2007, 15:10

deci,dragi profesori si meseriasi.ma bucur in primul rand ca filmuletu meu starneste idei si dezbateri.lasand la o parte glumitele si sicanele care imi sunt indiferente(adica ma doare fix la boneta),va explic ce si cum ca sa nu mai consumati curentu institutiilor unde lucrati in timp ce o ardeti aiurea pe forumuri.
somnu a fost prins cu ce am avut la mine in ziua aia,fiind in delta pentru stiuca.toata vara fiind secetoasa,apa neoxigenata,avea culoarea lu banel,stiuca nepunand gura de loc.Asa ca am ales alternativa -avat, (la varsare in mare fiind cel mai interesant loc pt avat cu capturi mai rasarite). Cu o zi inainte,barcagiul a avut o ruptura,dadea cu un jelibon ,in timp ce spre seara am vazut somni prinsi la lingura de catre un meserias care era pregatit de asa ceva(bat rigid,fir textil,linguri adecvate.normal ca ne-am injectat toti si am incercat sa incropim ceva ptr somn.batul victima care a starnit caterinca,pe buna dreptate,n-a avut nicio vina.era singurul mai rigid si astfel l-am ales.Ozana,1,80.Salvarea mea a venit de la firul textil berkley 0,25 pe care l-am avut din intamplare in trusa.si binenteles lingurile de la Berti,care mi-au fost inserate pe creier de cand m-am apucat de spinning si care isi fac toti banii.Normal ca batul facut pe genunki in vapor n-a rezistat cand am fortat ca sa nu intre in stancile de sub barca si s-a rupt.pana la urma asta a fost picanteria pt care am ales sa postez filmuletu.si pe bune,kiar a avut 8 kile,cantarit imediat dupa ce l-am extras. asa ca,carcotasii aia cu "somotei si 3 kile" de prin timisoara,sa-si vada de obletii lor de pe bega sau de de stiuci prinse la carrefour,daca au.
p.s
boc,trecutul te obliga sa postezi o confirmare :D
stiuca?a9-a minune..

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 13 Noi 2007, 15:29

mah vezi ca eu sunt ala cu "3 kile", si nu sunt timisorean,
oricum diferenta dintre somotelul tau si unu de 8 kile e ca diferenta dintre gushter si iguana :lol:

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Noi 2007, 15:37

Am vazut multe pana acu...dar batz care sa trosneasca din cotor inca nu am vazut :shock:

RESPEKT GIPO!!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Noi 2007, 16:15

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Colegului din barca i s-a intamplat asta. Lanseta rupta fix din cotor dar tot a scos pestele. Lanseta i-a fost schimbata de magazinul de unde a cumparat-o.
O cumparase cu o zi inainte si era prima oara (si ultima :lol:) cand a pescuit cu ea.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Noi 2007, 16:23

Nu stiu ce scrie pe Ozana, dar daca firul folosit nu e in domeniul recomandat de producator atunci nu poti acuza producatorul. Oricum, e un bat care costa vreo 8 euro! Iar textilul era de 0.25. Cred ca autorul capturii e suficient de bucuros ca a scos pestele si dupa asa peste nu-i pasa prea mult ca s-a rupt batul.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Noi 2007, 16:44

gushtere, pana acum sunt singurul din timisoara pe acest topic. fii mai explicit, ce te-a deranjat la mesajele mele? :roll:

si ca parere personala, mie mi-e greu sa cred ca pestele ala avea 8 kg... spun asta pt. ca de 9 kg am prins si eu vre-o 2, si parca-s ceva mai marisori decat ala... :)

cat despre ruptul lansetei din cotor, se poate. eu am avut senzatia ca voi pati asta la primul somn, lanseta nefiind pt. asa ceva. bine ca nu s-a intamplat.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Noi 2007, 16:49

:? :oops:
Omul cat traieste invata....

La atii nu am vazut, iar mie nu mi s-a intamplat decat sa intre somn subdimensionat la lansetele mele supradimensionate....
Spining....Prea bun ca sa fie light...

gushter
utilizator nou
utilizator nou

-

Mesaj de gushter » 13 Noi 2007, 17:25

scuze adi,scuze tm,n-am vrut sa jignesc pe nimeni. M-am uitat mai tarziu la comments si cele rautacioase nu erau de la tine ci de la prietenii "vasivoicu" si "andrei-ovidiu"
Vasivoicu, prietene hai totusi sa cobor la nivelul tau si sa facem putin rating la link. Caterinca ta malitioasa (www.dictionare.ro ) imi inspira un aer select de "ghiul pe mana dreapta", asortata cu unghia de la degetul mic atent ingrijita. Plus o ragaiala sanatoasa de la berea la halba pe care ai savurat-o dupa ultimele capturi record. Ca sa-ti fuck un rezumat,filmuletul a fost postat cu rol distractiv, nicidecum sa primesc sfaturi de la meseriasi si seniori frustrati ca tine ,care cauta anturaj si harjoana pe forumuri.deci,fir intins
stiuca?a9-a minune..

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Noi 2007, 17:32

va rog eu frumos, mentineti discutia la un ton amical
mistoul e una, jignirea e alta

Scrie răspuns