deci,dragi profesori si meseriasi.ma bucur in primul rand ca filmuletu meu starneste idei si dezbateri.lasand la o parte glumitele si sicanele care imi sunt indiferente(adica ma doare fix la boneta),va explic ce si cum ca sa nu mai consumati curentu institutiilor unde lucrati in timp ce o ardeti aiurea pe forumuri.
somnu a fost prins cu ce am avut la mine in ziua aia,fiind in delta pentru stiuca.toata vara fiind secetoasa,apa neoxigenata,avea culoarea lu banel,stiuca nepunand gura de loc.Asa ca am ales alternativa -avat, (la varsare in mare fiind cel mai interesant loc pt avat cu capturi mai rasarite). Cu o zi inainte,barcagiul a avut o ruptura,dadea cu un jelibon ,in timp ce spre seara am vazut somni prinsi la lingura de catre un meserias care era pregatit de asa ceva(bat rigid,fir textil,linguri adecvate.normal ca ne-am injectat toti si am incercat sa incropim ceva ptr somn.batul victima care a starnit caterinca,pe buna dreptate,n-a avut nicio vina.era singurul mai rigid si astfel l-am ales.Ozana,1,80.Salvarea mea a venit de la firul textil berkley 0,25 pe care l-am avut din intamplare in trusa.si binenteles lingurile de la Berti,care mi-au fost inserate pe creier de cand m-am apucat de spinning si care isi fac toti banii.Normal ca batul facut pe genunki in vapor n-a rezistat cand am fortat ca sa nu intre in stancile de sub barca si s-a rupt.pana la urma asta a fost picanteria pt care am ales sa postez filmuletu.si pe bune,kiar a avut 8 kile,cantarit imediat dupa ce l-am extras. asa ca,carcotasii aia cu "somotei si 3 kile" de prin timisoara,sa-si vada de obletii lor de pe bega sau de de stiuci prinse la carrefour,daca au.
p.s
boc,trecutul te obliga sa postezi o confirmare

stiuca?a9-a minune..