Cat ii mai suporta pamantul?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cat ii mai suporta pamantul?
Problema principala a traficului rutier din Romania a fost in sfarsit rezolvata!
S-au instalat cele 30 de camere video pe DN1 pt. supraveghere, inregistrare, prindere si pedepsire a delicventilor la volan.
Dupa parerea mea, asta este hartuirea populatiei. Am avut sansa sa calatoresc in multe tari, dar asa ceva n-am mai vazut nicaieri. Un astfel de comportament este demn de un stat dictatorial, totalitar, politienesc.
In timp ce unii sunt preocupati de ceea ce inseamna administrarea acestui sistem de camere, in Buc., la ore de varf, orasul e complet blocat si paralizat, pe orice strazi si in orice directie, zilnic!
E revoltator!
Presupun ca, asemeni multor altor "lucrari", singurul motiv al acesteia, este spaga!
In orice tara normala, a doua zi, orasul ar fi blocat de masinile soferilor protestatari, pana la demontarea camerelor.
Daca si voi ganditi la fel, cum e posibil ca presa sa nu aibe un punct de vedere in loc sa prezinte acest fapt ca pe o stire oarecare?
Huooooo! Fir-ati ai dracu' de nemernici! Cat va mai suporta pamantul? (asta n-a fost pentru voi, ci pentru cei ce ne conduc parlita asta de tara)
PS In schimb, au rezolvat problema parcarilor. Au pus morcovi/stalpi ca sa nu se mai parcheze in piata Dorobanti si in fata la televiziune, in locurile in care de ani de zile se parca fara sa fie incurcat traficul sau altceva.
S-au instalat cele 30 de camere video pe DN1 pt. supraveghere, inregistrare, prindere si pedepsire a delicventilor la volan.
Dupa parerea mea, asta este hartuirea populatiei. Am avut sansa sa calatoresc in multe tari, dar asa ceva n-am mai vazut nicaieri. Un astfel de comportament este demn de un stat dictatorial, totalitar, politienesc.
In timp ce unii sunt preocupati de ceea ce inseamna administrarea acestui sistem de camere, in Buc., la ore de varf, orasul e complet blocat si paralizat, pe orice strazi si in orice directie, zilnic!
E revoltator!
Presupun ca, asemeni multor altor "lucrari", singurul motiv al acesteia, este spaga!
In orice tara normala, a doua zi, orasul ar fi blocat de masinile soferilor protestatari, pana la demontarea camerelor.
Daca si voi ganditi la fel, cum e posibil ca presa sa nu aibe un punct de vedere in loc sa prezinte acest fapt ca pe o stire oarecare?
Huooooo! Fir-ati ai dracu' de nemernici! Cat va mai suporta pamantul? (asta n-a fost pentru voi, ci pentru cei ce ne conduc parlita asta de tara)
PS In schimb, au rezolvat problema parcarilor. Au pus morcovi/stalpi ca sa nu se mai parcheze in piata Dorobanti si in fata la televiziune, in locurile in care de ani de zile se parca fara sa fie incurcat traficul sau altceva.
-
- senior
Nu e naspa de trait in Bucuresti! E sinistru
Pentru mine, cel putin, care sunt un ardelean detasat la Bucuresti e jale. Urasc sa conduc acolo si, ce e mai grav, cand vin acasa ma injura toata lumea
pentru "stilul" de condus. Cat despre camerele alea de kkt...presa le prezinta ca pe o mare realizare. Ii bag in ma-sa cu camerele lor cu tot. Daca pana acum din Cluj pana in Bucuresti faceam maxim 6 ore de acum incolo o sa fac 8-9. That's it. Bucurestiu-i fruncea

- mihaimircea
- veteran
Re: Cat ii mai suporta pamantul?
Aici te contrazic. La vest de Viena, adica in lumea civilizata, mai peste tot exista asa ceva.MariusC scrie: Am avut sansa sa calatoresc in multe tari, dar asa ceva n-am mai vazut nicaieri.
Aici sunt de acord cu tine.MariusC scrie: Au pus morcovi/stalpi ca sa nu se mai parcheze.....
Studiu de caz: Budapesta. Un oras la fel de aglomerat ca Bucurestiul la orele de varf, ei avand si dezavantajul Dunarii care imparte orasul in doua, si a multor bulevarde cu doar 2 benzi pe sens. Totusi, parcari sunt destule. La noi intai te amendeza sau iti blocheaza roata si abia apoi *poate* se gandesc sa iti ofere solutii. Noi, automobilistii, platim taxe si impozite pe acest "viciu" insa acesi bani nu ni se intorc nici in parcari nici in asfalt de calitate nimic. Doar in stalpi.
La Am fost martor la urmatorul incident, nu odata: salvare in trafic, la ora de varf, pe banda 1. Instantaneu, toate masinile din fata, s-au urcat pe trotuar sa faca loc salvarii. Dupa ce a trecut salvarea, masina din spatele acestiea nu a miscat 1 cm pana nu s-au dat jos de pe trotuar respectivii. La noi chiar daca ai avea bunul simt sa faci asta, nu ai cum din cauza stalpilor. Si nu odata am vazut salvari blocate in trafic, pentru ca ceilalti soferi efectiv nu aveau ce sa faca ca sa faca loc salvarii.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Re: Cat ii mai suporta pamantul?
Nici o suparare, dar n-ai dreptate. NU EXISTA TRONSON DE SOSEA DE 100 KM CU 30 DE CAMERE NICAIERI.mihaimircea scrie:Aici te contrazic. La vest de Viena, adica in lumea civilizata, mai peste tot exista asa ceva.MariusC scrie: Am avut sansa sa calatoresc in multe tari, dar asa ceva n-am mai vazut nicaieri.
Aia pe-afara au bun simt. Pe langa ca ofera omului posibilitatea de a se deplasa repede pe autostrazi, atunci cand pun camere video, le pun rare, ici si colo cate una, pe autostrazi in zonele de "stau" ca sa ia masuri, in orase la diverse semafoare sa vada daca sunt nebuni care trec pe rosu, sau radare pur si simplu. RARE!
1. sunt 59 de camere amplasate in 19 locatii intre Buc si Sinaia
2. pe tronsonul asta mor anual zeci de oameni in accidente stupide, cauzate de viteza
3. nu sunt militian
As fi de acord cu tine daca ai sustine ca masura trebuia luata DUPA ce se facea autostrada. Oricum insa, ceva trebuia facut, am mers de suficiente ori pe drumul asta ca sa vad diverse haimanale mergand absolut demential.
2. pe tronsonul asta mor anual zeci de oameni in accidente stupide, cauzate de viteza
3. nu sunt militian
As fi de acord cu tine daca ai sustine ca masura trebuia luata DUPA ce se facea autostrada. Oricum insa, ceva trebuia facut, am mers de suficiente ori pe drumul asta ca sa vad diverse haimanale mergand absolut demential.
Cu lacrimi Bastus!
Daca te gandesti ca e soseaua cea mai criminogena din Romania si pe ea sunt o gramada de incostienti si teribilisti cu masini puternice sa stii ca erau necesare masuri.
Iar Administratia Drumurilor Nationale nu are leg.cu Buc.
Iar Administratia Drumurilor Nationale nu are leg.cu Buc.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Cred ca suma investita pt vanatoarea soferilor si nu pt refacerea drumurilor(varianta de ocolire ploiesti intre romanesti si pana la metro ploiesti ce spuneti de ea???) ESTE NEJUSTIFICAT DE MARE!!!!!
Totodata pt haimanale cred ca trebuie sa existe alte mijloace de eliminare din trafic-simpla ridicare pt vecie a carnetului la depistarea lor cu alcoolul ""la bord"" sau depasiri ""exagerate"" este de ajuns, pt ca nenorocitii au ajuns sa provoace accidente grave cand au vazut ca au scapat prima oara cu sfanta shpaga....
In SUA pt conducere agresiva esti arestat pt ca pui viata in pericol partenerilor de trafic....
Totodata pt haimanale cred ca trebuie sa existe alte mijloace de eliminare din trafic-simpla ridicare pt vecie a carnetului la depistarea lor cu alcoolul ""la bord"" sau depasiri ""exagerate"" este de ajuns, pt ca nenorocitii au ajuns sa provoace accidente grave cand au vazut ca au scapat prima oara cu sfanta shpaga....
In SUA pt conducere agresiva esti arestat pt ca pui viata in pericol partenerilor de trafic....