Aveti aici trailerul unui film excelent dar bizar, abia aparut si la noi pe un post TV. Daca va uitati la secundele 30-33 vedeti cum un personaj e torturat de altul care ii infige carlige de pescuit in buze si leaga firele de pescuit de obiecte din casa. Pentru mine e elocvent - cam asa se simte un peste prins intr-o ancora cand un pescar brutal sau nepriceput manevreaza carligele...brrr, bine ca nu m am nascut peste si sper sa nu devin nici in alta existenta! Peste in sensul propriu, nu la figurat....
cand pescarul devine peste si e pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
filip_pescuitorul
- senior

cand pescarul devine peste si e pescuit
http://www.youtube.com/watch?v=SN4Q-tErrHQ
Aveti aici trailerul unui film excelent dar bizar, abia aparut si la noi pe un post TV. Daca va uitati la secundele 30-33 vedeti cum un personaj e torturat de altul care ii infige carlige de pescuit in buze si leaga firele de pescuit de obiecte din casa. Pentru mine e elocvent - cam asa se simte un peste prins intr-o ancora cand un pescar brutal sau nepriceput manevreaza carligele...brrr, bine ca nu m am nascut peste si sper sa nu devin nici in alta existenta! Peste in sensul propriu, nu la figurat....
Re: cand pescarul devine peste si e pescuit
dude, you've got serious issues

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Re: cand pescarul devine peste si e pescuit
Ieri am vazut filmul la DigiTV... O comedie pe cat de neagra, pe atat de tare.