steff scrie:Ai inebunit?Adi G scrie:da.... spania normal.... parca-i vad cu macaronarii in finala...![]()
![]()
![]()
Refuz sa cred intr-o asemenea finala.
Spania - Germania va fi mare finala si va fi un spectacol fotbalistic de zile mari.
campionatul european de fotbal 2012
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: campionatul european de fotbal 2012
- moneytehnik
- veteran

Spania e in finala, pacat ca asta s-a decis la penalty.
Sa speram ca diseara vom vedea si goluri, pina in minutul 90.Germania este o echipa ofensiva, Italia are un profil defensiv, Germania a castigat toate meciurile de pina acum la Euro, Italia nu prea a rupt gura targului. Inca o data sper ca acest meci sa nu fie decis in urma loteriei la 11 m.Pacat ca nu o sa pot vedea meciul asta!
Sa speram ca diseara vom vedea si goluri, pina in minutul 90.Germania este o echipa ofensiva, Italia are un profil defensiv, Germania a castigat toate meciurile de pina acum la Euro, Italia nu prea a rupt gura targului. Inca o data sper ca acest meci sa nu fie decis in urma loteriei la 11 m.Pacat ca nu o sa pot vedea meciul asta!
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
gata ... macar in ultimul meci nu voi mai fi nevoit sa ma uit la papitoiul ala cum isi aranjeaza freza si cum se uita disperat care camera e tintita pe el ... deci ... hai spania !!!
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Tin cu Italia doar pentru Pirlo.La 34 de ani sa joci asa,la banii pe care ii ai, e ceva.Macar sa invete ceva labarii cu 1000 euro salariu si care se cred mari vedete.
Asa cum am mai spus... mi-ar placea o finala Spania - Germania.
Daca pana acum vroiam ca Spania sa castige CE-ul, acum, nu ma mai intereseaza cine castiga dintre cele doua... vreau doar spectacolul fotbalistic pe care il pot oferi cele doua echipe.
Stiu ca pare oarecum subiectiv insa, nu e decat parerea mea.
Daca pana acum vroiam ca Spania sa castige CE-ul, acum, nu ma mai intereseaza cine castiga dintre cele doua... vreau doar spectacolul fotbalistic pe care il pot oferi cele doua echipe.
Stiu ca pare oarecum subiectiv insa, nu e decat parerea mea.
aiurea spectacol fotbalistic... pareri subiective.....
DEUTSCHLAAAAAAAAAND DEUTSCHLAAAAAAAAAAAND DEUTSCHLAAAAAAAND DEUTSCHLAAAAAAAAAAAAAAAAAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEUTSCHLAAAAAAAAAND DEUTSCHLAAAAAAAAAAAND DEUTSCHLAAAAAAAND DEUTSCHLAAAAAAAAAAAAAAAAAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adi G scrie:aiurea spectacol fotbalistic... pareri subiective.....![]()
![]()
Amstel na eine?