Campanie Electorala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 19 Noi 2009, 21:13

pnl daca e vreo sansa au prostul obicei sa se scindeze si sa faca aliante cu pd ca apoi sa iasa in fata cu un pdl nou nout
acest obscur prof de istorie de la tulcea nu inspira incredere nici liberalilor in totalitate
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 19 Noi 2009, 21:14

cea mai nasoala afacere e la alegerile astea ca nici nu ai cu cine sa votezi .
nu e nici unul de doamne ajuta.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Noi 2009, 17:33

eu ii urmaresc demult articolele lui Tapalaga
asta e unu dintre cele mai bune
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6530 ... votati.htm
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Noi 2009, 00:41

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Noi 2009, 02:24

Nici io nu vad rostu de a merge la jucat cu stampila , pierdere de vreme .

La nivel global , democratiile moderne arata jalnic . Din cauza de ”din punct politic corect” . Vezi americani ce au facut , foca-morsa Hilary chiar avea de gind sa ajunga president , daca americani ajung la dileme din astea :lol: si de caz si necaz au ales un african pe acolo , io zic ca ceva nu-i in regula :lol: . Nemti s-au ales cu Merkel , si francezi il au pe lesinatu ala de Sarkozy . Vezi si Zapatero asta a spaniolilor ,ii destul sa te uiti la el , astia au ministru aparari o muiere , profesoara , o ajuns ministru al aparari cu 39 de ani , si umbla dupa ea cu manichiurist si ghei din aia de bibilesc femeile sa arate altcumva decit defapt is :lol:
Nici unu dintre ei nu o impresionat cu ceva puternic inainte , mai degraba niste personaje gris , care incet incet o escaladat pozitii , complacindu-se sa faca totul ” din punct de vedere politic corect” , fara riscuri , cu unicu scop de a ajunge in top . Is genu de oameni cara daca ii ataca un aurolac pe strada cu cutitu-n mina , in loc sa-i bage o bucata la ala , se pun sa calculeze cum o sa vada votantii faza , cit pierde si cit cistiga , in loc sa reactioneze firesc .
Nu am nimic cu gheii , cu femeile sau cu negri , si nici nu trag catre fratia ariana , da prea ne intrecem cu democratia moderna , si din istorie invatam ca pin la urma nici un sistem nu-i forever , evident o schimabre brusca ii periculoasa , insa nici nu poti spera o imbunatatire continua la nesfirsit , nici macar pe termen lung , ii ca si cum ai tot adauga condimente cu putinu , tot gusti la fiecare adaos , si asa nu ti se pare tare , daca daca scoti pe margine o lingura de la inceput , si o compari cu ce ii la final , ii cam diferenta . Se poate numi evolutie , da vazind panarama globala , asa , in tarile democratice , ii cam jale .
Nu ai vazut ca si dusmani USA s-au bucurat ca le-o iesit Obama , McCain ajungea la primu mandat catre 80 de ani , era si mai misto daca se batea pentru president bosorogu cu foca-morsa . Cit de cit ala mosu mai era din vechea garda oarecum , insa l-au ajuns anii din spate .
Prin urmare , cum io cred ca sintem deja in panta si derivam , chiar nu ma minca sa pierd vremea cu stampilele .

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 21 Noi 2009, 06:17

A minca rahat cu lingura mare si a improsca apoi adversarii,ca o stropitoare de pe cimp,e foarte usor de facut in timpul campaniilor electorale. Problema mare e in timpul mandatului si la final.Americanii l-au luat pe Obama de teama sa nu plece McCain dupa Osama :D si pe linga 700 miliarde papate de Bush, sa mai bage si mosu 700. Un miserupism mai mare decit in Canada n-am vazut ,vis a vis de alegeri.Din 18 persoane intrebate de mine, o singura tipa a fost la vot. Da nu la tura de care intrebam eu ,ci cu doi ani inainte. :lol: :lol: :lol: .In plus nu se uita nici dracu la dueluri electorale si stiu candidatii dupa semnalmente fizice.Au fost :poponaru,caruntu si ala cu mustata tura trecuta. :lol: .Bine...prea grave chestii nu pot sa se intimple,indiferent cine iasa aici dar in Romania variantele put din start.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 22 Noi 2009, 13:38

Pentru prima data din 92, am gasit coada la sectia unde votez! DA DOAMNE!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 22 Noi 2009, 14:47

Ma gandeam sa merg la consulat sa votez azi... da aseara ma plictiseam si m-am uitat la filmul ala, ''Ticalosii'' , si m-ia trecut... L-ati vazut? Daca nu, puneti mana pe el si va garantez eu ca la turul 2 nu mai mergeti... :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Noi 2009, 16:45

deja e clar: base si geoana in turul 2!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 22 Noi 2009, 16:57

:shock: :shock: :shock:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Scrie răspuns