Rezulta ca am descoperit azi ca sint urmarit he!he! Pe doua dintre locurile de pescuit unde merg is puse camere , din alea pentru aia care vor sa vada imagini si mai stiu eu ce . Pentru mine ii beton , vad asa directia vintului , cit de tare bate ( dupa frunzele palmierilor ) si vad cum is valurile sau daca baga vreun destept navodu pe zona he!he!( pe una din camere ).
Partea proasta ii ca is amplasate si fixate in asa fel incit nu vad daca ii cineva pe mal , ii distanta prea mare . Ar fi misto daca s-ar putea face cumva in asa fel incit sa se vada ceva detalii ,sa maresc cumva imaginea , asa as vedea daca sint prieteni de-ai mei pe mal , daca prind , ce anume , la ce , deci intelegeti ce vreau sa zic eu fiind un nepriceput in chestii din astea , basca ca asa ma puteti vedea live la pescuit , fara trucuri de camera sau pesti din magazin he!he!
Daca ii careva care crede ca se poate face ceva il rog sa ma contacteze pe privat , sa-i dau adresa , ofer recompensa .
Fir Intins!!!
camera web
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
omule,
din cate stiu eu asa ceva se poate face,dar nu cu o camera web normala ci cu o camera gen aia de urmarire a traficului pe sosele si care costa o caruta de bani.
iti trebuie o camera cu ffff multi megapixeli ca sa poti da zoom dupa aceea si sa mai poti intelege ceva din poza
acest gen de achipament costa miii si zeci de mii de euroi
nu cred ca ar investii cineva atata doar ca sa isi vada prietenii pe balta
din cate stiu eu asa ceva se poate face,dar nu cu o camera web normala ci cu o camera gen aia de urmarire a traficului pe sosele si care costa o caruta de bani.
iti trebuie o camera cu ffff multi megapixeli ca sa poti da zoom dupa aceea si sa mai poti intelege ceva din poza
acest gen de achipament costa miii si zeci de mii de euroi
nu cred ca ar investii cineva atata doar ca sa isi vada prietenii pe balta

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Mai , eu am intrebat , ca nu ma pricep . Camerele deja is montate , practic ce-i mai important vad , adica starea vremii basca ca pot trage concluzii dupa barcile care ies din port .
Intre timp am vorbit cu cineva si mi-a zis ca nu se poate nimic, asa ca ma multumesc cu cit este , da m-a entuziasmat ideea he!he!
Fir Intins!!!
Intre timp am vorbit cu cineva si mi-a zis ca nu se poate nimic, asa ca ma multumesc cu cit este , da m-a entuziasmat ideea he!he!
Fir Intins!!!
-
- utilizator constant