Sa stii ca peste 10 ani, cum spui tu, nu o sa se mai potriveasca nici cardul de memorie in nici un cititor de card, nici conectorii usb, nci nimica. Stii ce cred eu despre 10 ani? Gandeste-te ca acum 10 ani noi habar n-aveam ce-i aia tel mobil, fotografie digitala, internet, dvd, etc... Il cautai pe unu la tel si-ti spunea "suna deseara, ca-i plecat la piata" Primul meu calculator rupea gura targului, a costat 1500 usd (cred) si acuma mi-e si rusine sa-l predau la reciclat. Il tin in boxa, printre gunoaie, adapost pentru paianjeni. Treaba e ca nu incurajez "mediocritatea" - insa daca asta-i mersul general al lucrurilor, in contextul in care regulile cu "valorile adevarate nu dispar niciodata" sunt pe cale de disparitie, cred ca e un bun subiect de meditatie. Stii cum radem noi acuma de pickup, magnetofon, casetofon, masinile anilor 60? Asa o sa rada altii de noi despre cat de penibile sunt super-sculele anilor nostri. Treaba e ca noi radem de aia de acum 30-40 de ani, iar altii or sa rada de noi peste 10 ani. Mai tii minte cum arata primul tau telefon mobil, cat ai dat pe el, si ce stia sa faca? Cred si sustin cu tarie ca asta este mersul lucrurilor. Vorbim despre bunuri de consum!mihaimircea scrie:Stelian, nu sunt de acord cu tine. Ce faci tu este sa "incurajezi mediocritatea" (poate ca exagerez dar intelegi ideea) pe motiv ca avanseaza tehnologia. Nu cred ca e scopul cuiva sa aiba ultimul model de camera! O camera buna va face fotografii bune si peste 10 ani, nu numia cand apare modelul viitor. De praf sa o feresti![]()
PS: si eu sunt NIKON-istbune scule...
Cred ca daca acum 20 de ani imi scoteam telefonul pe strada, ma rapeau imediat spionii americani, si ma duceau direct in nevada/area 51, ca sa vada ce manc...