camera foto digitala

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 19 Feb 2008, 14:47

mihaimircea scrie:Stelian, nu sunt de acord cu tine. Ce faci tu este sa "incurajezi mediocritatea" (poate ca exagerez dar intelegi ideea) pe motiv ca avanseaza tehnologia. Nu cred ca e scopul cuiva sa aiba ultimul model de camera! O camera buna va face fotografii bune si peste 10 ani, nu numia cand apare modelul viitor. De praf sa o feresti :lol:

PS: si eu sunt NIKON-ist :P bune scule...
Sa stii ca peste 10 ani, cum spui tu, nu o sa se mai potriveasca nici cardul de memorie in nici un cititor de card, nici conectorii usb, nci nimica. Stii ce cred eu despre 10 ani? Gandeste-te ca acum 10 ani noi habar n-aveam ce-i aia tel mobil, fotografie digitala, internet, dvd, etc... Il cautai pe unu la tel si-ti spunea "suna deseara, ca-i plecat la piata" Primul meu calculator rupea gura targului, a costat 1500 usd (cred) si acuma mi-e si rusine sa-l predau la reciclat. Il tin in boxa, printre gunoaie, adapost pentru paianjeni. Treaba e ca nu incurajez "mediocritatea" - insa daca asta-i mersul general al lucrurilor, in contextul in care regulile cu "valorile adevarate nu dispar niciodata" sunt pe cale de disparitie, cred ca e un bun subiect de meditatie. Stii cum radem noi acuma de pickup, magnetofon, casetofon, masinile anilor 60? Asa o sa rada altii de noi despre cat de penibile sunt super-sculele anilor nostri. Treaba e ca noi radem de aia de acum 30-40 de ani, iar altii or sa rada de noi peste 10 ani. Mai tii minte cum arata primul tau telefon mobil, cat ai dat pe el, si ce stia sa faca? Cred si sustin cu tarie ca asta este mersul lucrurilor. Vorbim despre bunuri de consum!
Cred ca daca acum 20 de ani imi scoteam telefonul pe strada, ma rapeau imediat spionii americani, si ma duceau direct in nevada/area 51, ca sa vada ce manc... :)

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 21:45

daca nu vreti SLR-uri,si va orientati spre categoria"compacte"......sunt mai multe firme de bagat in ecuatie.......canon-ul e iarasi pe primu loc da costa cam multisor :D daca vreti raport calitate-pret bun puteti sa va orientati cu toata increderea spre un fujifilm finepix s5700!eu unu dinasta am........si in revistele de specialitate e prezentat ca fiind una dintre cele mai bune alegeri in categoria asta!eu sunt foarte multumit de el si il recomand fara ezitare! :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Feb 2008, 21:50

Gandeste-te ca acum 10 ani noi habar n-aveam ce-i aia tel mobil, fotografie digitala, internet, dvd, etc...
- fara suparare ... dar suntem in 2008 ... :shock: ... tu in 1998 nu stiai de telefon mobil, internet ?? ?

cred ca a fost o gluma chestia asta

si ca sa revenim la topic ... eu folosesc un Sony dsc w80 destul de bun pentru pescuit - mic, usor de depozitat in buzunar la vesta, 7,2mp ...
S'altare și bunăstare !

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 19 Feb 2008, 22:36

Canon S3 e super! Eu asta folosesc
TEAM ATOM

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 20 Feb 2008, 11:23

Nu o sa ma leg de care este cea mai tare camera foto sau ce folosesc eu, in schimb iti dau cateva situri care sa te ajute sa afli ce camera foto vrei:
http://www.linkmania.ro/forums/index.ph ... pic=174880
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=154150

Sper sa te ajute!
:respekt:

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 20 Feb 2008, 11:36

Eu am Canon 510 (4M) . O sa vezi pe site-ul de mai jos de ce nu iti trebuie neaparat 10M. Inainte cu un an cumparasem Canon 585 din SUA cu 325$. Acum poti lua un Canon cu 7M cu 200$.
Pentru o camera de amatori caut sa aiba acumulatori normali (unele au tipuri proprii si costa, dupa ce au murit, cit aparatul) si cit mai putini. In plus e important sa aiba zoom optic, prin cel digital se pierde din calitatea imaginii.
Recunosc ca nu as cumpara decit Canon sau Nikon.

http://www.kenrockwell.com/tech/150-vs- ... camera.htm

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 20 Feb 2008, 12:35

Si daca nu ai rabdare sa cauti uite inca un link de pe acelasi site:
http://www.kenrockwell.com/canon/a530.htm

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 20 Feb 2008, 14:13

taicanoe scrie: - fara suparare ... dar suntem in 2008 ... :shock: ... tu in 1998 nu stiai de telefon mobil, internet ?? ?

cred ca a fost o gluma chestia asta
eu in vremea aia lucram in telecomunicatii mobile, si aveam cativa ani de experienta in spate, nu-mi spune mie cum era... ce era tel mobil atunci, sau internetul si ce e acuma? - despre aste era vorba, nu despre faptul ca inca nu se inventasera atinci. adu-ti aminte bine!

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 20 Feb 2008, 15:39

Scuze, n-am vazut ca topicul era postat in 2006. :oops: Oricum site-ul e folositor pentru cei care vor sa-si cumpere un aparat foto sau care au dar nu stiu sa-l foloseasca la pontential maxim.

iuliustanescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de iuliustanescu » 17 Oct 2009, 20:36

Imi puteti recomanda si mie o camera video digitala sau camera foto care stie sa filmeze bine si sa fie rezistenta la apa? Mi-ar place sa ma bag si in apa sa filmez nitel, si ar merge si cateva poze :D
Daca doresti ceva arunca o privire aici: Monitoare, camera video digitala, Laptop

Scrie răspuns