Bravo F&H
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Bravo F&H
Acum vad a doua oara o emisiune de fly fishing care se vrea si o pledoarie pentru frumusetea riului Buda , a pastravilor din riu si pentru salvarea riului de epidemia microhidrocentralelor.Filmul e facut ok,singura problema e ca muscarii din film sint romini si peste ei vorbeste un tip in maghiara si nu se intelege nimic.Lasati-i naibii sa vorbeasca si titrati traducerea,cine nu stie sa citeasca nu a trecut nici de etapa pescuitului cu ostia.
-
- veteran
-
- veteran
mie ce nu mia placut ca individu care filma nu apropia obiectivul de captura cand pescaru spunea ceva de genu"privit ce exemplar frumos colorat,ce culori vii are"
pana sa se trezeasca sa apropie imaginea cameramanu fie pastravu se elibera singur fie era eliberat de pescar(ca doar nu va repira pesticu in aer)
sa nu credeti ca nu stiu cum arat pastravi dar mi sa parut aiurea
in rest felicitari ptr emisiunea realizata ,ptr ca din cate stiu eu sunt mai multe rauri in tara care au primit astfel de "producatoare de curent" care numa bine nu fac
pana sa se trezeasca sa apropie imaginea cameramanu fie pastravu se elibera singur fie era eliberat de pescar(ca doar nu va repira pesticu in aer)
sa nu credeti ca nu stiu cum arat pastravi dar mi sa parut aiurea
in rest felicitari ptr emisiunea realizata ,ptr ca din cate stiu eu sunt mai multe rauri in tara care au primit astfel de "producatoare de curent" care numa bine nu fac
Aici intervine mana si mintea agera de profesionist ale cameramanului.danstiucaru scrie:mie ce nu mia placut ca individu care filma nu apropia obiectivul de captura cand pescaru spunea ceva de genu"priviti ce exemplar frumos colorat,ce culori vii are"
pana sa se trezeasca sa apropie imaginea cameramanu fie pastravu se elibera singur fie era eliberat de pescar[...]
Si eu am vazut destule emisiuni in care focalizarea era oriunde in alta parte numai unde trebuia nu. Nu ma zic de calitatea imaginii care lasa muuult de dorit. De HD nici nu cred ca este cazul sa amintesc. Totul se rezuma la costuri.
La astfel de evenimente filmarea se face cu mai multe camere din unghiuri diferite, cu cadrul larg, strans/zoom si multe altele... in acelasi timp intervine sunetistul care de multe ori lipseste cu desavarsire de la evenimente

Mie cand nu-mi merge programul, dau scanare automata , astept vreo 10 minute apoi dau salvare si le pun in ordine cum le aveam programele si apoi imi merge PV&TV-ul, cica e o problema de la ei, la mine imi tine 1 luna si apoi daca vreau sa mearga trebuie sa-i dau scanare... aiurea faza...kzoli scrie:La mine mergea un timp 2 canale PVTV cu alte programe in acelasi timp ... acum nu mai merge nici una, cel putin aseara NU a mers doar F&H ... care e mult mai "slab" cel putin deocamdata....