BOOM TV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
BOOM TV
Dintre colegii care sunt abonati Boom (daca exista) imi poate spune cineva daca are semnal in momentul asta ?
-
- veteran
-
- veteran
Imi spune sa astept. Dar problema cu siguranta nu e la mine, ptr ca am sunat la ei si a intrat direct un robot care spunea ca au o problema tehnica. Eu am tras concluzia ca e la scara nationala. Dupa aceea o perioada lunga de timp suna ca si cum ar fii post telefonic deranjat. recieverele arata ora 20.00 iar la ultimul telefon a raspuns un robot care, elegant, mi-a spus ca au program de la 06.00 dimineata la 01.00 noaptea si sa revin intre acele ore.
In afara de probleme contractuale nu am alte probleme cu ei. Tehnic e ok, mai putin faptul ca nu au service in we. Dar si aici am solutie , deoarece omul care a venit la instalare a fost f amabil si eu la fel , asa ca atunci cand am avut probleme l-am sunat direct pe el. Acum 2 ani jumate , cand am instalat boom, m-am plans de semnal si a venit si mi-a schimbat farfuria cu una mai mare si a reglat atent totul in asa fel incat pe furtuna eu am semnal, pe cand Digi-urile vecinilor nu mai au de mult.
In afara de probleme contractuale nu am alte probleme cu ei. Tehnic e ok, mai putin faptul ca nu au service in we. Dar si aici am solutie , deoarece omul care a venit la instalare a fost f amabil si eu la fel , asa ca atunci cand am avut probleme l-am sunat direct pe el. Acum 2 ani jumate , cand am instalat boom, m-am plans de semnal si a venit si mi-a schimbat farfuria cu una mai mare si a reglat atent totul in asa fel incat pe furtuna eu am semnal, pe cand Digi-urile vecinilor nu mai au de mult.