orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
BamseBST
- veteran

matizu e prea mare pt mine !!
cred ca mai bine ma descurc cu un tico

-
BamseBST
- veteran

mihai_f!
il stergi si pe asta?

-
ss
- senior

-
Incearca la First Bike, mi se pare ca au magazin pe Calea Bucuresti. Cel putin in Bucuresti, la ei poti sa-ti configurezi singur bicicleta cum doresti, la Shimano stiu ca aveau vreo 3 categorii: copii, china si "de la mama lor", eu acu' 2 ani mi-am facut o bicicleta la ei si e OK, nu-i chiar Stradic, doar Symetre

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
SF
- veteran

[quote="sprosalmorapala"]sunt interesat sa-mi fac o bicicleta din piese shimano...(xtr , lx , alivio) etc.
astept replay ... :!:[/quote]
De ce sa nu-ti faci una din marci diferite . Schimbator Shimano , cadru Daiwa , ghidon Cormoran , lant Berkley , spite Loomis , cauciucuri Storm , claxon Rapala , pompa Trabucco , etc .... Ajungi pe mal si sar pestii din apa( pe malu opus ) cind te vad cu atelaju ala ..
Fir Intins!!!
-
eugen
- veteran

SF,
in domeniul asta e cam musai sa procedezi asa, numa' ageamii cumpara bicle de-a gata din magazine. cine se pricepe isi ia obligatoriu de la nespe surse un cadru geant sau scott, o sa si frane campagnolo si un set de pinioane si schimbatoare shimano, de la alivio in sus, si se scoate de ceva lejer de strada. cei care baga trekking sau mtb au bike-uri pe care si le fac si le tot upgradeaza mai ceva decat baietii cu computerele. cam asa merg lucrurile si afara.
sprosalmo,
daca ai drumuri prin bucuresti iti spun eu pe privat unde gasesti cele mai bune magazine. in brasov nu stiu, dar ti-as zice sa ii intrebi pur si simplu pe baietii pe care-i vezi pe strada cu bike-uri bune. aia stiu precis care-s dealerii si de obicei sunt dispusi sa te ajute cu info.
alta chestie: cei care aduc masini, se baga la comenzi de bicle. eu asa-mi faceam rost de lucruri cand stateam in curtea de arges, ca nu erau asa multi maniaci cu sportul asta ca in bucuresti si nici magazine. din pacate m-am lasat, mananca prea mult timp si asta.
-
BamseBST
- veteran

SF scrie:sprosalmorapala scrie:sunt interesat sa-mi fac o bicicleta din piese shimano...(xtr , lx , alivio) etc.
astept replay ...

De ce sa nu-ti faci una din marci diferite . Schimbator Shimano , cadru Daiwa , ghidon Cormoran , lant Berkley , spite Loomis , cauciucuri Storm , claxon Rapala , pompa Trabucco , etc .... Ajungi pe mal si sar pestii din apa( pe malu opus ) cind te vad cu atelaju ala ..
Fir Intins!!!
sa stii ca pompa trabucco strica tot!!!

si claxon rapala

supertare ideea ! sa stii ca rad de juma de ora...
-
BamseBST
- veteran

eugen!
eu am drumuri la bucuresti aproape saptamanal, asa ca poti sa-mi trimiti adresa pe prv daca e...
multumesc!
-
Armand
- veteran

-
Salutare!
Daca treci prin Bucuresti, eu stiu de 2 magazine cu biciclete de calitate: unul in centru langa Himalaya, si altul pe Soseaua Pantelimon.
Depinde ce vrei de la bicicleta si cati bani esti dispus sa dai pe ea.
Daca te pricepi la surubaiala poti sa o faci tu din bucati.
Daca vrei sa reduci din costuri poti sa cauti un cadru de calitate Second hand, iar grupul, jantele, schimbatoarele si alte alea sa ti le iei noi!
PS: Nu cred ca mai e nevoie sa spun ca First Bike vand niste balarii sinistre!
Spining....Prea bun ca sa fie light...