La jumatatea lunii octombrie am iesit la un pescuit scurt pe Arges (la feeder, mai pacatuiesc din cand in cand), impreuna cu sotia si cu catelusa mea Ciobanesc German.
In zona respectiva - nu prea circulata- erau , cu vreo trei saptamani inainte vreo 4 catzelusi de vreo trei luni aruncati - vai de capul lor. Stiind de catei am venit pregatit cu o sacosa de graunte. M-am dus sa ii caut si... surpriza! In locul in care erau cateii gasesc o mogaldeata mica (cam o luna jumate) murdar, slab si cu un ochisor defect. Imediat cum m-am apropiat s-a lipit de mine. N-am mai avut nicio sansa.
L-am luat in brate si l-am dus la locul de pescuit unde era si sotia mea. Am pus piciorul in prag si am zis ca pe asta nu pot sa-l las aici sa moara de foame.
De atunci cautam un stapan pentru catelus. Nu i-am pus nume, are doar o porecla - Base (o sa va dati seama din poze de ce

Catelusul are un ochi intepat de cand l-am gasit. I-am facut tratament dar se pare ca va fi nevoie sa ii scot ochiul. Oricum asta nu pare sa il afecteze invreun fel, nu are probleme de apreciere a distantei. nu se loveste de obiecte, este un catelus normal, vioi, foarte jucaus si simpatic.
Daca are cineva posibilitatea sa il adopte ar fi extraordinar. In orice caz eu nu il voi abandona, chiar am respins doua optiuni de a-l da deoarece stiam ca nu va fi bine ingrijit.
Acum are cam trei luni, 6.5kg, am inceput schema de vaccinare.
http://img254.imageshack.us/g/caine001.jpg/