orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SorinM13
- senior

soriniusc scrie:Da, oricum are o scuza, era min. 1 si probabil n-a fost obisnuita...
sorine, faza e in sfertul 4 la scorul de 68-71.
attilaf scrie:Daca ati fi urmarit atent faza, saraca fata, isi revine cu greu dupa ce a fost bruscata in aparare, se ridica, primeste mingea, putin naucita, si face ce o indeamna instinctul (fiind sub panou si primind pasa in pozitie buna de finalizare)
totusi de neiertat pentru un pivot (sub panoul lui) , care n-are alta treaba decat sa faca blocaje,sa capaceasa,sa degajeze.....
offtopic: Hai CSU SIBIU !!!
-
djtood
- utilizator nou

) super tare faza, si eu am avut un coleg de echipa care a facut la fel, naucit de cap ca intrase prima data pe teren, primeste mingea de la centru si ata spre panoul nostru

)) oare nu realiza ca era cam singur in partea aia de teren?

)
offtopic: hai "U"

obsedat de "gonge"
-
bondan
- senior

-
si eu am prins faze de genul asta pe fiu, de 3 ori, dar la inceput de meci dupa repunere. chiar asa tarziu in meci cred ca se intampla f rar. faza e geniala, mi-a placut reactia coechipierelor si a antrenorului, ca au incurajat-o. imi inchipui ce injuraturi isi lua la fotbal.
-
SorinM13
- senior

offtopic: hai "U"
offtopic: Hai CSU SIBIU !!!
Lasand la o parte rivalitatea dintre U si CSU (care nu s-a aratat la ultimul meci de la Sibiu si care sper sa ramana de domeniul trecutului), din pacate tot AseHotii o sa castige campionatul!!