Autocos...:)))

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 23 Mar 2010, 10:19

soriniusc scrie:Da, oricum are o scuza, era min. 1 si probabil n-a fost obisnuita... :lol: :lol:
sorine, faza e in sfertul 4 la scorul de 68-71.
attilaf scrie:Daca ati fi urmarit atent faza, saraca fata, isi revine cu greu dupa ce a fost bruscata in aparare, se ridica, primeste mingea, putin naucita, si face ce o indeamna instinctul (fiind sub panou si primind pasa in pozitie buna de finalizare)
totusi de neiertat pentru un pivot (sub panoul lui) , care n-are alta treaba decat sa faca blocaje,sa capaceasa,sa degajeze.....

offtopic: Hai CSU SIBIU !!!

djtood
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de djtood » 23 Mar 2010, 10:55

:)) super tare faza, si eu am avut un coleg de echipa care a facut la fel, naucit de cap ca intrase prima data pe teren, primeste mingea de la centru si ata spre panoul nostru :))) oare nu realiza ca era cam singur in partea aia de teren? :))

offtopic: hai "U" :D
obsedat de "gonge"

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 23 Mar 2010, 11:13

si eu am prins faze de genul asta pe fiu, de 3 ori, dar la inceput de meci dupa repunere. chiar asa tarziu in meci cred ca se intampla f rar. faza e geniala, mi-a placut reactia coechipierelor si a antrenorului, ca au incurajat-o. imi inchipui ce injuraturi isi lua la fotbal.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 24 Mar 2010, 12:05

offtopic: hai "U"
offtopic: Hai CSU SIBIU !!!
Lasand la o parte rivalitatea dintre U si CSU (care nu s-a aratat la ultimul meci de la Sibiu si care sper sa ramana de domeniul trecutului), din pacate tot AseHotii o sa castige campionatul!!

Scrie răspuns