ATENTIE SOFERI!?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
hunting_fish
veteran
veteran

ATENTIE SOFERI!?!

Mesaj de hunting_fish » 31 Iul 2008, 22:29

Imagine
...... ><(((@> .......

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 31 Iul 2008, 23:28

:lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Aug 2008, 08:32

Revin si eu la topicul care ne "obsedeaza" te toti, anume Gerula, ultimul taraboste dac, scolit la universitatea lui Zamolxis din Tracia si ajuns acum un mic gazetaras la o revista de scandal. Din pacate moderatorii au inchis toate topicurile care dezbateau soarta acestui semen al nostru, asa ca ma vad nevoit sa revin aici (scuze de off topic dar poate nu e chiar asa, ca doar Gerula e si el automobilist, chiar daca netalentat) si sa va intreb si eu: stie cineva cum il cheama pe numnitul gerula in acte si unde ii gasim articolele? Please dati-mi MP si eu voi face o "antologie" de gandire filosofica gerulesciana.... Rog raspuns repede pana nu se sesizeaza Micheal, Tudor sau Tavi sa blocheze si subiectul asta ca vad ca in ultimele zile au devenit niste "cenzori" mai aprigi decat era Suzana Gadea in epoca defunctului Ceasca. :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Aug 2008, 08:37

Multumesc amice, m-ai lamurit! Acum sa vad ce gasesc.... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Aug 2008, 10:39

.....
Sper ca acest mesaj sa nu fie vazut ca atac la persoana ca nu e asa ceva, oricum moderatorii se vor intrece care sa il stearga dar eu am tras semnalul de alarma! Gerula = ..... :evil:

editat de Tavi:
este atac la persoana.
pt. polemici e sectiune dedicata:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 50&start=0

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 01 Aug 2008, 19:06

Asa... am trecut si peste episodul Gerula...
Ce mai zic soferii?!? :shock:

Stima, si atentie la volan! (covrig) (etc)
8)
...... ><(((@> .......

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Aug 2008, 22:34

hunting_xxx scrie:Asa... am trecut si peste episodul editat de Michael...
Ce mai zic soferii?!? :shock:

Stima, si atentie la volan! (covrig) (etc)
8)
Pai uite ce a zis ieri, 1 august, soferul AN, alias editat de Michael, dupa ce a busit o alta masina intrand pe contrasens: "Domnu' agent, eu conduceam masina cu o mana pe volan si cu alta incercam sa prind o musca ca sa o imit printr-o musca artificiala identica, si am observat ca se apropia iute de mine un stalp, asa ca am luat mana de pe volan ca sa vad ce distnta am pana in stalp, cu mana ailalta am prins musca insa de fapt era o viespe si m-a muscat! Asa ca de durere am lasat volanul, am avut o halucinatie cu soacra-mea si de frica am intra pe ontrasens unde am lovit un tir stationar care venea in zig-zag din sensul opus! Dar domnu'agent, de vina sunt viespea aia si soacra-mea, nu eu! :lol: :lol:

Michael-te avertizez ca daca mai provoci sau atatci pe cineva in afara "arenei" se vor lua masuri!
topic inchis!

Închis