as dorii informatii despre pescuitul sportiv

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alisuca
utilizator nou
utilizator nou

as dorii informatii despre pescuitul sportiv

Mesaj de alisuca » 04 Mai 2009, 22:59

buna,
ma numesc alisa, sunt studenta la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, specializarea Economia comertului, turismului si serviciilor, din Cluj-Napoca. In aceasta perioada imi elaborez lucrarea de licenta pe tema TURISMUL DE PESCUIT,

Am intrat pe acest forum pentru a cere ajutorul membrilor,
va rog pe cei care aveti ceva informatii, carti sau articole despre pescuitul sportiv si vreti sa ma ajutati sa imi trimiteti un e-mail personal pe adresa alisuca_no1@yahoo.com

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Mai 2009, 09:00

Hmmm, interesant! Constat ca pe zi ce trece se diversifica metodele inventate de femei si barbati spre a isi gasi "sufletul pereche"...pana la urma cred ca e o modalitate de a agata un macho man liber si atractiv de pe forum. Sa vezi acuma imbulzeala, ala io, ala io.... :lol: Probabilitatea ca mesajul sa fie "pe bune" e cam de 25%, parerea mea... :lol: Oricum, baieti, va rog eu mult nu o asaltati pe biata fata cu propunerile si aluziile voastre, nu de alta dar se sperie si nu mai intra aici! Si e clar ca ar prefera sa corespondeze cu un braconier sadea, personaj care imbina cunoasterea terenului (apei) cu sharmul personal si o poate ajuta si la redactarea textului de licenta sau master! :lol: Na ca m-am bagat si eu in seama.... :shock:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 09 Mai 2009, 23:16

ba fario ba, mai moale ticule ca sperii fatuca si nu mai ridica din coada la aia care o asalteaza :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns