articol

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

articol

Mesaj de mirceaef » 09 Noi 2007, 11:39

Carping Club

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Noi 2007, 12:02

2. ok ,si ?
gigi (8 nov 2007 23:14)

cei ramasi in Romania tre sa munceasca sa plateasca taxe la stat din care taxe se platesc pensiile parintzilor acestor genii care au invatzat gratis in Romania,

care e scopul articolului ?
ce trebuie sa facem ?
sa verificam si noi daca exista internet la cabana cu pricina ?
sau sa ne mandrim ?
sau sa plecam totzi si sa i impuscam pe pensionari ca nu mai are cine sa plateasca taxe pentru pensiile mizere ?

cate fundatzii au organizat genii de genul asta din US ca sa si ajute batranii din tzara ?
:lol: :lol: :lol: iote ceo ziso aista

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 09 Noi 2007, 12:46

uite ce i-a raspuns un altul:
"pentru 2. zis gigi
ai mare dreptate, eu care am ramas in romania trebuie sa platesc pensia parintilor acestui baiat si nu regret; regret insa ca platesc si pensia parintilor tai care au un copil dobitoc"

ideea pt care am postat link-ul e alta, priveste titlurile din pagina respectiva de pe hotnews si o sa constati ca e SINGURUL articol normal si pozitiv. in masa imensa de stiri cu care suntem bombardati zilnic apare o stire absolut normala care constata simplul fapt ca un roman a scris o carte de succes (nu ne intereseaza care!) drept urmare citeste tot macelul dezlantuit in sectiunea de comentarii ... tu, sincer, crezi ca ne mai facem bine?
Carping Club

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Noi 2007, 13:30

mai mircea, io nu ma mai uit la stiri demult, io deschid TV, trag o injuratura ca joaca Steaua prost :lol: , mai arunc un ochi la snooker , apoi la tenis, handbal, fotbal, sarituri cu skiuri, d'astea, si la fel si pe net, ma batzan nitel pe rapitori, pe un site american de constructie voblere, mai verific daca o crescut cota la prostie intre conducatorii fotbalului romanesc , aaa si ma mai uit pe Discovery din cand in cand...la ce dreq sa ma uit la TV sa vad ce Elodia, tiganii din Roma, nush cate accidente, apoi aia in politica de nui mai intelege nimeni ce vor si ce nu vor, is prea scarbit de astea...intr-adevar stirea de ai postato e una normala si la fel de clasic se intampla ca peste tot ca trebe sa carcoteasca vro 10 mai ciudosi pe sama ei :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Noi 2007, 13:44

mirceaef scrie:uite ce i-a raspuns un altul:
"pentru 2. zis gigi
ai mare dreptate, eu care am ramas in romania trebuie sa platesc pensia parintilor acestui baiat si nu regret; regret insa ca platesc si pensia parintilor tai care au un copil dobitoc"

ideea pt care am postat link-ul e alta, priveste titlurile din pagina respectiva de pe hotnews si o sa constati ca e SINGURUL articol normal si pozitiv. in masa imensa de stiri cu care suntem bombardati zilnic apare o stire absolut normala care constata simplul fapt ca un roman a scris o carte de succes (nu ne intereseaza care!) drept urmare citeste tot macelul dezlantuit in sectiunea de comentarii ... tu, sincer, crezi ca ne mai facem bine?
Mircea, pentru tine si pentru alti cativa, e o stire normala si pozitiva. Pentru ceilalti (era sa scriu gloata noroc ca m-am oprit la timp :lol: ) e altceva. E o stire despre unu care se desprins de multime, culmea tupeului.
Adica ce mah, asta se crede mai dashtept ca noi? Sa-i dam la cap!
N-o sa vezi multe stiri de-astea pentru ca creaza sentimente de inferioritate si complexe.
In schimb de-alea cu violatori, ucigasi etc, - gramda, noi suntem mai buni, nu-i asa?

Scrie răspuns