Inimile prietenilor plang despartirea de un camarad de nadejde si un suflet mare mereu cu zambetul pe buze si cu o vorba buna pentru fiecare. Noi il vom pastra mereu in memorie si cand ne va fii dor de el ii vom reciti povestirile legate de pescuit, cu care ne-a incantat mereu. Daca nu se facea pescar, sigur putea deveni un mare povestitor. Somn usor, Arpi!
---
Off... trebuie sa dau o veste proasta... este vorba de Arpad Dezso... care a incetat din viata astazi de dimineata. Inmormantarea este joi, nu se stie ora inca... Un numar de telefon la care se pot transmite condoleante familiei indurerate este: 0726 095 352.
Arpad...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca voi care nu l-ati cunoscut vorbiti asa frumos despre el,ce mai pot spune eu care eram unul dintre prieteni lui cei mai buni??? N-am cuvinte..........Odihnestete in pace Arpi,toata viata mea vei ramine in sufletul meu pe cel mai inalt loc intre prieteni, nu cred ca voi mai avea un alt prieten asa cum ai fost tu.
Vasile mitrea
Vasile mitrea
Daca dintre pescari care l-au cunoscut sau nu, exista pescari care vor sa transmita condoleante familiei le sta la dispozitie acest numar de telefon:0726095352
Tot ce va pot spune acum este ca inmormintarea va avea loc joi. Inca nu stiu ora sau locul dar mai multe relatii puteti obtine de la telefonul de mai sus al lui Arpi care de joi incolo nu va mai suna niciodata....
Vasile Mitrea
Tot ce va pot spune acum este ca inmormintarea va avea loc joi. Inca nu stiu ora sau locul dar mai multe relatii puteti obtine de la telefonul de mai sus al lui Arpi care de joi incolo nu va mai suna niciodata....
Vasile Mitrea
Cei care doresc sa-l mai vada sau sa-l petreaca pe ultimul drum pe ARPAD ii anunt ca slujba de inmormintare va avea loc la BISERICA BAZILESCU din BUCURESTI NOI JOI 24-02-2005 LA ORA 12.00
Vizavi de parcul Bazilescu al sectorului 1 la una sau doua statii de tramvai dupa teatrul Masca.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Vizavi de parcul Bazilescu al sectorului 1 la una sau doua statii de tramvai dupa teatrul Masca.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.