Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Sep 2011, 02:49

Ipocritule drag , nu mai bine combatem pe teme de alcool , zau,in materie de fly nu te vad in buricu gol si firuletze rozalii :lol:

Baitcasterii au un singur reprezentant , hai ma Sorine , macar o clona ceva :D . nu vezi , cam sinucigasa incercarea :lol:

Macar Toni are busteni de pus pe foc :D , ca-n rest ii roz treaba :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Sep 2011, 08:41

Bah io ma declar perplexat de abilitatile nebanuite ale lui Sorin de a cauta poze pe gugal :lol:
cornata = un fel de visinata sau un fel de afinata facuta din coarne
e cu alcool, deci e pentru baieti mari :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Sep 2011, 09:45

Imagine

MushcaMD numa atata poti, ia d-aci

ImagineImagineImagine

si nu te mai comporta ca o Imagine

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Sep 2011, 10:13

:lol: :lol: :lol: te-am deranjat pikemonule? :twisted: asta asa putin cat pot eu a fost prea mult pt tine de trimiti zambareti care isi scot ochii ? :lol: :lol:

PS ce ai patit la ochi ? :lol:

PS2 : si ca e vineri , si urmeaza fishing, cum ai vrea tu sa ma comport ? :D
nu de alta dar poate ai o propunere "constructiva" si o pot urma :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Sep 2011, 10:45

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: te-am deranjat pikemonule? :twisted: asta asa putin cat pot eu a fost prea mult pt tine de trimiti zambareti care isi scot ochii ? :lol: :lol:

PS ce ai patit la ochi ? :lol:

PS2 : si ca e vineri , si urmeaza fishing, cum ai vrea tu sa ma comport ? :D
nu de alta dar poate ai o propunere "constructiva" si o pot urma :D
vrei recomandari :lol:
poi te duci in debara iei molinetele de flai, sai jos toate firele , te duci la baie sau in gradina daca ai, si le intinzi ca am auzit ca ie bune sa pui rufe la uscat pe iele :lol: apoi molinetele nu le arunci ca poate ai nevoie de scripeti vrodata, cine stie
mustele le debarbetezi si po sa le dai de mancare la gaini,berze , sau alte pasareturi ca pentru asta e bune insectele, sa le mance pasarile

apoi te duci in living, unde ti la loc de cinste echipamentele de spinning, iei unu si abia apoi vi si ne zici ca pleci la fishing si nu la balet

P.S. inainte sa pleci sa stergi rahatu din bucatarie care il folosesti pe post de atractant si sa lasi geamurile deschise sa se aeriseasca :lol: :lol: :lol: :oops:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Sep 2011, 11:04

deci te-am deranjat. :lol:

In fine.... iti multumesc pt recomandari....esti un dragutz :lol:

Doar ca... faci cam multe presupuneri pt unul care vb din auzite :twisted: , te-ai spurcat cumva la stilul asta mult hulit ? Sau parca era unu pe aci care plangea dupa nijte muste.... nu mai tin minte unde.... :roll:
Uite de exemplu, in momentul asta stau rau cu betele de spin ....stoc pe zero ....
...si explica-mi te rog o treaba :D :
: astia care tin sculele de spin la mare cinste , in sufragerie cum zici tu, au rahat in bucatarie ? Ca ori asta ai vrut sa zici, ori ai fost prea subtil pentru mine.... :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Sep 2011, 11:16

MuskMd scrie:deci te-am deranjat. :lol:

In fine.... iti multumesc pt recomandari....esti un dragutz :lol:

Doar ca... faci cam multe presupuneri pt unul care vb din auzite :twisted: , te-ai spurcat cumva la stilul asta mult hulit ? Sau parca era unu pe aci care plangea dupa nijte muste.... nu mai tin minte unde.... :roll:
Uite de exemplu, in momentul asta stau rau cu betele de spin ....stoc pe zero ....
...si explica-mi te rog o treaba :D :
: astia care tin sculele de spin la mare cinste , in sufragerie cum zici tu, au rahat in bucatarie ? Ca ori asta ai vrut sa zici, ori ai fost prea subtil pentru mine.... :twisted:
de ce sa ma deranjezi, poate singuru deranj ar fi ca nu recunosti faptul ca pescuitul nu are treaba cu flaiu, desi stiu cativa pasionati de insectare care poate v-ar angaja sa fugiti cu plasa pe camp dupa oratanii :lol: dar noh, nu trebuie sa ma deranjez prea tare ca o sa te prinzi tu intr-un final :lol:

io nu plangeam dupa niste muste ci dupa niste streamere, care in caz ca nu sti se pot pescui la spin si imita pesti nu insecte :oops: deci nu vad legatura

iar astia care stau cu sculele de spin in sufragerie is muscarii care le tin la loc de cinste si se inchina la ele , dar le e mai simplu sa culeaga muste de pe rahatu din bucatarie :twisted: :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Sep 2011, 12:32

ai o obsesie cu rahatul din bucatarie. Si nu e funny ...
Zi-mi si mie ...cine te-a marcat in halul asta ? :lol: :lol: :lol: Ca esti cam indarjit asa.... Zi sincer tie ti-e ciuda ca nu mai e balaceala cu Gerula :roll:

PS: si strimerele e tot "muste"... ca sa ma exprim pentru tine, asa....conceptual si generic :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Sep 2011, 12:45

MuskMd scrie:ai o obsesie cu rahatul din bucatarie. Si nu e funny ...
Zi-mi si mie ...cine te-a marcat in halul asta ? :lol: :lol: :lol: Ca esti cam indarjit asa.... Zi sincer tie ti-e ciuda ca nu mai e balaceala cu Gerula :roll:

PS: si strimerele e tot "muste"... ca sa ma exprim pentru tine, asa....conceptual si generic :D
domne fer nu :lol: chiar ma bucur, nu inteleg de ce trebuia pomenit :roll: :lol: :lol: :lol:

bine daca vrei o sa fiu mai soft si vorbim de floricele si papadii :lol: cum apare aici in dreapta
http://en.wikipedia.org/wiki/Fly

pe de alta parte am mai gasit si asta
http://en.wikipedia.org/wiki/Fly_%28clothing%29

ceva explicatii pentru poza din dreapta sus? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Sep 2011, 12:56

:lol: :lol: :lol: Noh, tot e bun.
Usor usor o sa invatati toti din cauza noastra sa va folositi de internet.
Sorin cu goagal, tu cu wiky :P .

Revenind la poza cu pricina.... as zice ca e un fermoar la nejte bluji de aia simpli :D .
Si din pacate, ti-a aratat ipocritu' cum avem noi fermoarele... deci nu te pot ajuta cu detalii....
Despre din astea tre sa il intrebi pe Sorin...ca el o "flutura" acu fo doo zile p tema asta :D

Scrie răspuns