Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
tito esti chiar demn de mila, amaratule...!
tito, chiar asa viata de kkt ai incat te agati de mine si ma jignesti si aici si in mesaje private doar ca sa mai ai si tu cate o clipa in care sa crezi ca esti cineva...?!
tito, nu mai incerca sa blufezi... realitatea este cea pe care am scris-o si (ti-)o repet ca sa fie clar: esti doar un ratat cu 2 clase de liceu si alea la seral... din mila sau din greseala cuiva (te-)ai ajuns moderator pe acest forum!
tito, in mintea ta putina si retarda de avorton, tu amaratule visezi ca esti cineva ascunzandu-te in spatele tastaturii... vai de tine amaratule!
tito, chiar asa viata de kkt ai incat te agati de mine si ma jignesti si aici si in mesaje private doar ca sa mai ai si tu cate o clipa in care sa crezi ca esti cineva...?!
tito, nu mai incerca sa blufezi... realitatea este cea pe care am scris-o si (ti-)o repet ca sa fie clar: esti doar un ratat cu 2 clase de liceu si alea la seral... din mila sau din greseala cuiva (te-)ai ajuns moderator pe acest forum!
tito, in mintea ta putina si retarda de avorton, tu amaratule visezi ca esti cineva ascunzandu-te in spatele tastaturii... vai de tine amaratule!
Oamenii inteligenti si educati pot avea frustrari...
tito, tu nu vei putea avea niciodata frustrari... tu ai doar complexe de inferioritate...!
tito, tu esti doar un ratat complexat, amaratule!
tito, tu nu vei putea avea niciodata frustrari... tu ai doar complexe de inferioritate...!
tito, tu esti doar un ratat complexat, amaratule!
Ia-ti pastilele ca o sa crapi. Cat despre inteligenta , am realizat ca nu esti capabil sa atasezi niste poze in anunt...dar te crezi inteligent !!! De educatie nu mai zic, la tine nu sunt doar frustrari, mergi la psihiatru, ca ai nevoie de tratament.
Bolnavule mintal, cine a inceput si a continuat cu jignirile ? Ori esti in stadiu avansat si uiti ce ai facut zilele trecute ?
Eu am 2 clase si tu esti Napoleon, asa-i ?
Bolnavule mintal, cine a inceput si a continuat cu jignirile ? Ori esti in stadiu avansat si uiti ce ai facut zilele trecute ?
Eu am 2 clase si tu esti Napoleon, asa-i ?
Gerula ? Unde e Gerula ?
Zau ca pe vremea aia si balacareala era ,, mult mai de calitate "

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
vad ca va cam plictisiti pe siteul lui claudiu....
sau acolo este pentru elite iar aici pentru "balaceala"

sau acolo este pentru elite iar aici pentru "balaceala"

-
- veteran
Perfect de acord cu tine

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Un proverb zice "Cine se aseamănă se adună", cred ca e scris si in cartea de proverbe pe care ti-a lasat-o mostenire bunica.vali stratonov scrie: ↑20 Noi 2022, 18:16Perfect de acord cu tine :lol1: :lol1: :respekt: :respekt:
-
- veteran
Vezi tu, domnule Star-tonov, daca bine imi aduc aminte erai "perfect de acord" ...si cu semidoctii Popescu si WTB(MikeB)!!!

P.S.. Nu te-ai gandit niciodata? caci poate ai chiar tu probleme de perceptie!!!
-
- veteran
"Irlandezule" ramii sa pui faianta prin tari straine
, nu te f.te pe tine grija de perceptiile mele.
Haidi pa....

Haidi pa....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
,,,moamaa,, tot maceluri p-acilea
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.