Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Te plictisesti ,este? 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- crapmaniacul
- veteran
Si ce vremuri bune am prins pe aici....Ce viata domne, ce viata! Nici scandalul nu mai e ce a fost....
)))

Vă salut răpitorilor!
După ani și ani, yahoo mail s-a gândit să-mi reamintească că in urmă cu mulți ani pe acest forum am avut multe de învățat... și m-a trimis direct în ringul Arenei.
Vă salut prieteni
După ani și ani, yahoo mail s-a gândit să-mi reamintească că in urmă cu mulți ani pe acest forum am avut multe de învățat... și m-a trimis direct în ringul Arenei.
Vă salut prieteni
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Salutare!!!! Vremuri ...Ne certam , dar si invatam unii de la altii. Acum ...bazar 

Zamfilau, ce bazar? nici talcioc nu mai e
lumea schimba echipamentul doar asa sa vada cum e cu astea noi , ca pesti P**a
bine, nu stiu ce m-am bagat in seama cu tine, oricum tu nu sti a pescui

bine, nu stiu ce m-am bagat in seama cu tine, oricum tu nu sti a pescui

Pfffff...si a trebuit sa.mi amintesti?!
))))
E mai bine asa ca am pe ce da vina! Problema e la vip.urile care nu prind un baboi de reclama la lanseta...
Pesti? Aia ce e?

E mai bine asa ca am pe ce da vina! Problema e la vip.urile care nu prind un baboi de reclama la lanseta...
Pesti? Aia ce e?

Cine si de ce mi-a sters anuntul postat, fara sa aiba bunul simt sa imi trimita un mesaj?
Am postat astazi la ora 02 AM un anunt de vanzare cu niste inele Fuji, grip+mandrina Fuji si anuntul a fost sters. Vreau sa stiu cine si de ce l-a sters fara ca macar sa aiba bunul simt sa imi trimita un mesaj in care sa imi explice de ce!
Re: Cine si de ce mi-a sters anuntul postat, fara sa aiba bunul simt sa imi trimita un mesaj?
Am trimis acelasi mesaj (privat) moderatorilor johnnybravo si tudor, dar nu am primit nici un raspuns!
Re: Cine si de ce mi-a sters anuntul postat, fara sa aiba bunul simt sa imi trimita un mesaj?
Poate cineva sa imi raspunda de ce mi-a fost sters anuntul fara ca vreun moderator sa aiba macar bunul simt sa trimita un mesaj in care sa explice de ce?
Moderatorilor care sunteti voi moderatori, macar vreunul dintre voi are bunul simt sa imi raspunda si sa imi reposteze anuntul?!
Moderatorilor care sunteti voi moderatori, macar vreunul dintre voi are bunul simt sa imi raspunda si sa imi reposteze anuntul?!