Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- el pescadore
- junior
Re: Yo-Zuri Crystal Vibe
Da mah....cersetorule....150 e un pret bun....daca ti-l doresti.....daca nu...cerseste in continuare si asteapta mocangeli....cu vreo 30 de lei.....
pescadorule, linisteste-te...ca pe forum sunt multi oameni civilizati, care nu apreciaza obrazniciile tale, si care vor sa citeasca cu placere prin topice.
si mai ales ca nu ai deloc dreptate.
sa oferi 50 lei pe un vobler care se vindea acum 2-3 ani cu 30-35 lei e departe de cersetorie. ca va gasi sau nu, e treaba lui.
si daca stii asa de bine, tu care ai cumparat voblerul cu 30 lei si vrei acuma 150 lei pe el, tu cum te numesti?
sa oferi 50 lei pe un vobler care se vindea acum 2-3 ani cu 30-35 lei e departe de cersetorie. ca va gasi sau nu, e treaba lui.
si daca stii asa de bine, tu care ai cumparat voblerul cu 30 lei si vrei acuma 150 lei pe el, tu cum te numesti?
toata lumea a mai cumparat si a mai vandut dar baiatul asta e fenomen.lasand la o parte ce s-a scris si apoi s-a sters ca sa nu-i fie afectat topicul vezi Doamne stateam in calea fericirii si-a facut UP zilnic cu o stoicie de remarcat.dar a uitat un lucru:cererea si oferta.si a tot cerut si a cerut si a....pana i s-a oferit.se prea poate sa culegi ceea ce semeni.
spor la cumparaturi!....si ai grija sa nu-l agati in prima cioata de sub luciul apei ca ar fi o drama greceasca.
spor la cumparaturi!....si ai grija sa nu-l agati in prima cioata de sub luciul apei ca ar fi o drama greceasca.
cristobal scrie:pescadorule, linisteste-te...ca pe forum sunt multi oameni civilizati, care nu apreciaza obrazniciile tale, si care vor sa citeasca cu placere prin topice.
Salut Cristobal.
Nu da atentie celor ce nu merita.
Re: Arena, singurul topic de polemici.
@dilobi2
Putem cumva sa te dam mai incet?!
Putem cumva sa te dam mai incet?!
Re: Cumpar Yo-Zuri Crystal Vibe culoare B de 7cm/11.5g
In sfirsit !Adelin scrie:![]()
![]()
Cred că fără o oferta de pret topicul asta o sa ajungă in curând la Arena...
Re: Cumpar Yo-Zuri Crystal Vibe culoare B de 7cm/11.5g
PS: Eu i-am mai scris "proprietarului"topicului ca datorită felului sau de a fi / caracterului, va ajunge sa plătească mult pentru ceea ce-si dorește, la fel si alți colegi de pe forum, însă opiniile noastre au fost mutate in Arena. Bine ca va dumiriți si vis a vis de caracterul " proprietarului".Calin C scrie:In sfirsit !Adelin scrie:![]()
![]()
Cred că fără o oferta de pret topicul asta o sa ajungă in curând la Arena...
el pescadore scrie:Da mah....cersetorule....150 e un pret bun....daca ti-l doresti.....daca nu...cerseste in continuare si asteapta mocangeli....cu vreo 30 de lei.....
stradic ce tupeu ai cand postezi cu clona insulta i cu useru real fi barbat nu fatalau
- el pescadore
- junior
RYOBI ti am scris si la topicul cu bilele negre ...nu ma asocia cu altii de pe forum!!!! Daca esti implicat in dispute si polemici cu altii nu ma include si pe mine!
Ne-am inteles amice?
Ne-am inteles amice?

Vezi ca IP de pe care postezi e comuna ta de bastina Somcuta Mare asa ca lasa ne cu minciuni talibanule cu fiecare postare te dai de gol sau esti venit in concediu din Bucuresti la muzeul satului de cand o aparur useru asta si asa frumos i la Somcuta ca ai ramas acolo.
srtadicule miciuna are picioare scurte.
srtadicule miciuna are picioare scurte.