Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Tehnici de pescuit la salau spinning
Mai bine vb ce si cum se prinde sau cel mai bine cand si unde ca de prins il prindem basta ca stimu nde este,ma important este cum il gasim si cand.vrea cineva sa stie intram pe priva pentru ca nu toata lumea pescuieste.
si fir intins

moaaama, nu ma crede niki20, semianalfabetul din italia, nici sefeu.... doamneeeee, ce ma fac io acuma????niki20 scrie:Daca zici ca pescuiesti an germania cu ancoreta aia legata pe artificial chiar nu cred.de multe ori eu an italia trebuie sa scot ancoretele de pe voblere sa pun cirlige simple fara artilion
io creca mai antai am sa arunc toate ancoretele

dupa care am sa plang putin pe malu elbei....

iepurasi.... va saluta taticu vostru de la germanica si va ureaza un uichend placut!
iote na' nici nu vazusemSF scrie:ancore stinger....profi.

Nu ne faci un video , ca acum cativa aniAdi G scrie:moaaama, nu ma crede niki20, semianalfabetul din italia, nici sefeu.... doamneeeee, ce ma fac io acuma????niki20 scrie:Daca zici ca pescuiesti an germania cu ancoreta aia legata pe artificial chiar nu cred.de multe ori eu an italia trebuie sa scot ancoretele de pe voblere sa pun cirlige simple fara artilion
io creca mai antai am sa arunc toate ancoretele
dupa care am sa plang putin pe malu elbei....
![]()
iepurasi.... va saluta taticu vostru de la germanica si va ureaza un uichend placut!

http://www.youtube.com/watch?v=CJbSsm5DlM0
Cred si io ca is sanse sa plangi pe mal la astfel de stiinte , ai noroc ca dai pe unde dai , altfel o luai in manuta seara de seara

s-a rasturnat un sac de orez in china....

- George1985
- veteran
Inca un topic stricat... 

inca un comentar de prisos....George1985 scrie:Inca un topic stricat...

imi cer scuze de offtopic...

- George1985
- veteran
Mai bine te abtii!Adi G scrie:inca un comentar de prisos....George1985 scrie:Inca un topic stricat...
imi cer scuze de offtopic...dar nu ma pot abtine....
Si poate se gaseste cineva sa stearga aiurelile astea