Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de SVF » 27 Sep 2013, 10:17

semlecangheorghe scrie:
Woww,ia uite ce stire am gasit aseara pe facebook..Tavi stii ceva??? :mrgreen:
Curios,aseara am primit pe facebook o cerere de prietenie,de la o anume Saveta Bula din Arad :lol: :lol: Clar ca n-are poze :lol: Trei prieteni, facuti rapid :lol: si la cronologie canci.Cine-o fi Bulica asta? :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Sep 2013, 10:48

semlecangheorghe scrie: Woww,ia uite ce stire am gasit aseara pe facebook..Tavi stii ceva??? :mrgreen:
Io zic sa n-o bagi in seama, in afara de imaginatia bolnava a autorului si problemele de exprimare nu e nimic care sa merite atentia ta. Nu-ti mai pierde vremea citind toate tampeniile, accesul tot mai larg la net are si dezavantajele lui, multe nulitati agramate se cred autori si scriu "articole"...cauta si tu chestii mai consistente, de nivelul tau.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Sep 2013, 17:07

MuskMd scrie:de ce nu zici absenta , esti inculpat ?

hai ma gigel 1 .... ne mai radem si noi , mai glumim , ne mai destindem .....
:lol: parca numai noi;
mai sunt si altii. :D
ia uite:

[quote="semlecangheorghe"
1.Da am fost atacat de nenumarate ori de caini.Inclusiv ciobanesti.De acria mi-e frica.Am stat in pom odata 3 ore pina au plecat
....................................................................................................................................................................................
De aia maidanezi nu mi-e frica,aia daca iei o piatra asa o rup la fuga de n-ai vazut din alea..Aveam o zona unde mergeam cu bicicleta si nu era seara sa nu latre dupa mine.Cam ca astia de pe aici :lol: [/quote]

nimeni nu se plicti cu jiji :D
cum sa nu-l iubesti?:lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 27 Sep 2013, 23:04

Jiji, ma intreb din ce regiune a tarii se trage jurnalistul pe care-l citezi mata' ...foloseste gratios "sant" in loc de "sunt" sau "sint"... tre' sa fie vreun regionalism... poate ma ajuti tu, ca-l urmaresti, din cate vad... daca nu, cred ca ar trebui sa caut prin postarile de pe-aci, poate gasesc vreun indiciu... :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2013, 06:13

Mah nu stiu,dar io cre' ca se distreaza la culme de faptul ca unica,dar unica tema a ''replicilor' lor sant :lol: greselile gramaticale...absolut superb :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2013, 06:41

...Nu-ti mai pierde vremea citind toate tampeniile,...

Hmmm,aici ai mare dreptate...

Uite,eu si niste prieteni ne-am hotarat sa facem ceva pentru mediul inconjurator.Din jurul nostru ,evident.Asa ca ne-am gandit sa stringem bani pentru a face o mica populare cu o specie care nu intereseaza oricum pe nimeni.Este vorba despre ...salau.O sa dam un anunt pe toate sit-urile de pescuit si facem o cheta .Stim ca nimeni nu o sa scoata banul din buzunar asa fara motiv,asa ca ne-am gandit sa facem un topic unde printr-o exprimare motivanta pentru cititor sa il determinam sa scoata banul la interval.Dar nefiind priceputi in exprimari coerente ,corecte gramatical si mobilizatoare ne-am gandit sa va cerem voua ajutorul,avind in vedere colosala voastra experienta in acest sens..In linii mari ,textul trebuie sa sugereze discret precum un parfum de femeie care vrea sa seduca,ideea ca daca cel care citeste nu contribuie financiar,inseamna ca nu ii pasa de mediu..Jmecher,nu-i asa??Vom promova topicul in toate colturile posibile ale blogosferei.Dupa ce stringem o suma de bani care va fi tinuta ceva timp prin diferite banci urmarind evident cea mai mare dobanda,vom cumpara salau de la Nucet si il vom popula intr-o locatie secreta.Inca nu stim cine o secreta.Cei care efectueaza fizic popularea ,vor face o sedinta la ''mnemotron''-un aparat experimental folosit de Serviciile Secrete care are drept scop scotocirea-stergerea memoriei subiectilor.Din lipsa de subiecti pentru perioada experimentala(toate experimentele sau soldat cu un fel de coma cerebrala a subiectului),accepta si voluntari.In felul acesta renuntam la barbara metoda de exterminare a celor care detin informatii si punem nitel umarul la promovarea stiintei.Dupa ce am efectuat popularea si am ajutat stiinta,restul lumii va stii ca salaii sant intr-un loc sigur la adapost de orice pericol.Desigur,din cind in cind ii mai vom testa cu cite un jig,cu cite un wobler,sau de ce nu,streamer...Insa niciodata,dar niciodata in perioada de prohibitie..Si doar pentru a vedea daca nu cumva si-au pierdut reflexele predatoriale..

Deci ce ziceti,ne ajutati??
Am avea nevoie de abilitatile lingvistice :D ale domniei tale,d-le Voinea,precum si de nepretuitele servizii :D ale d-lui Hell,dupa parerea mea cel mai mare analist economic..

Daca sinteti cuminti si va faceti treaba cum trebuie ,va programam si o sedinta la ...mnemotron.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pentru folosol stiintei,desigur.. :lol: :lol:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Sep 2013, 07:47

Clar va ajutam, cu cea mai mare placere.
Si plusez: cand tu si prietenii tai veti posta filmuletul popularii si binenteles factura (pe numele tau), promit ca voi contribui cu o suma frumusica.
Suma este deocamdata ...surpriza pentru ca voi pune bani lunar, dupa posibilitati, timp de un an intr-un depozit (la recomandarea analistului Hell) :D, iar suma care se va aduna va fi a voastra.
Daca dupa un an, sa zicem pana in 31.12.2014 nu vedem filmulet si factura, voi dona bani stransi unui club de muscari.
E ok asa Gigi?
De-abia astept sa-mi arati cum se face o populare adevarata...cu salau. Sunt convins ca tu stii cum se face la cat ai criticat popularile altora... :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 28 Sep 2013, 07:59

Din postarile voastre pe acest topic oricine poate vedea ca sunteti baieti destepti, educati, cu simtul umorului!
Nu inteleg de ce va pierdeti vremea cu oligofrenul asta?
pescar particular

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2013, 08:11

Clar va ajutam, cu cea mai mare placere.

Perfect,stiam eu ca o sa ne intelegem.Sant de acord cu toti termenii.Urmeaza ca si ceilalti sa isi dea sau nu acordul.Pasul urmator pentru demararea actiunii trebuie sa-l faci domnia ta si sa scrii textul mobilizator..Numai ca,avem o mica problema,adica asta..
Si plusez: cand tu si prietenii tai veti posta filmuletul popularii si binenteles factura (pe numele tau), promit ca voi contribui cu o suma frumusica.
Numele meu nu vreau sa apara pe nici o factura..efortul va fi colectiv..
Nu plusa,e suficient sa scrii txtul.Coerent,gramatical corect,mobilizator.Sa-ni trimiti un draft pe privat..
Daca dupa un an, sa zicem pana in 31.12.2014 nu vedem filmulet si factura, voi dona bani stransi unui club de muscari.
Vei dona bani strinsi??Sa intelg ca donatiile vor fi in ''bani''??Cat??10bani,50 de bani??
Aham...cam de valoarea inegalabalilui analist economic..

Tavistan...rade....nu tine in tine, hai....ha,ha,ha...

Si klona klonei ce dreaq bintuie pe aici?? :arrow: :arrow: bishti..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Sep 2013, 08:14

Sant umpic,pic indragostit,
Sant umpic,pic... :mrgreen: :mrgreen:
i lov muzca 13 :mrgreen:

.