Curios,aseara am primit pe facebook o cerere de prietenie,de la o anume Saveta Bula din Aradsemlecangheorghe scrie:
Woww,ia uite ce stire am gasit aseara pe facebook..Tavi stii ceva???

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Curios,aseara am primit pe facebook o cerere de prietenie,de la o anume Saveta Bula din Aradsemlecangheorghe scrie:
Woww,ia uite ce stire am gasit aseara pe facebook..Tavi stii ceva???
Io zic sa n-o bagi in seama, in afara de imaginatia bolnava a autorului si problemele de exprimare nu e nimic care sa merite atentia ta. Nu-ti mai pierde vremea citind toate tampeniile, accesul tot mai larg la net are si dezavantajele lui, multe nulitati agramate se cred autori si scriu "articole"...cauta si tu chestii mai consistente, de nivelul tau.semlecangheorghe scrie: Woww,ia uite ce stire am gasit aseara pe facebook..Tavi stii ceva???
MuskMd scrie:de ce nu zici absenta , esti inculpat ?
hai ma gigel 1 .... ne mai radem si noi , mai glumim , ne mai destindem .....
...Nu-ti mai pierde vremea citind toate tampeniile,...
Clar va ajutam, cu cea mai mare placere.
Numele meu nu vreau sa apara pe nici o factura..efortul va fi colectiv..Si plusez: cand tu si prietenii tai veti posta filmuletul popularii si binenteles factura (pe numele tau), promit ca voi contribui cu o suma frumusica.
Vei dona bani strinsi??Sa intelg ca donatiile vor fi in ''bani''??Cat??10bani,50 de bani??Daca dupa un an, sa zicem pana in 31.12.2014 nu vedem filmulet si factura, voi dona bani stransi unui club de muscari.