Nuuuu, n-a apucat crotalizarea, doar deparazitarea, castrarea si vaccinarea ...MuskMd scrie:Se vede "cercelul" ?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
biban solzos
- veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.
Pentru ca pe topicul respectiv ati dat cu mopul instant , la apartitia pozelor rusinoase cu Mihuta , ne desfasuram aici.

Despre care marle vorbesti gigelule ? Ia sa te vad eu cum iti argumentezi idioteniile scrise in lipsa medicamentelor.
Hai gigelus , arata la toata lumea despre ce marle vorbesti tu acolo. Poti ?
Serios vorbind , iti donez eu suma necesara pentru un control medical amanuntit la bostan. Daca nu se reuseste decat cu internare la Sapoca , o fac si p-asta , iti platesc eu sejurul.
Asa asa ! Se umfla si ficatul , perforeaza si ulcerul.razvan m. scrie:Ma abtin sa ii dau pesti de pe natural ca mi-e teama sa nu ii crape fierea !

Da gigelule , asa e , ai maxima dreptate ! Vedem si noi.semlecangheorghe scrie:.Si mai ieste unu'... care baga mreana la trastuta..Mrenutza mai bine zis..
Mai gigelule , asa se fac fotografiile la voi ? Cu pestii pe garaj ? Insirati am vazut mai sus , dar pe garaj nu. Ai vreun exemplu ?semlecangheorghe scrie:Numa' pejti pozati noapte pe garaj,...asta pe baraj,numa ala e adevarat,si ok..
Uitandu-ne la o simpla fotografie cu tine , ne putem da usor seama cine-i retardu' dar nu despre asta vorbim , nu-i asa?semlecangheorghe scrie:Bah, nu intaleg ce asteptati de la retardu' ala..
In primu' rand ca nu-i decit o clona nenorocita,si in al doilea rand, inafara de marle indesate in saci da rafie si laude cu crapu' da 10 kile eliberat de altu'no fost in stare sa arate ceva...
Despre care marle vorbesti gigelule ? Ia sa te vad eu cum iti argumentezi idioteniile scrise in lipsa medicamentelor.
Hai gigelus , arata la toata lumea despre ce marle vorbesti tu acolo. Poti ?
Nici n-o sa vezi. La vobler e mai simplu , prind si copiii , nu se observa ?rine scrie:n-am vazut o poza de-a muschetarilor din arad c-un peste prins de-o tabla.
sau o tabla prinsa de un peste.
Ce-are fly-ul cu mhx-ul si cu respectivul tanar ?semlecangheorghe scrie:Rangozaure,tinarul din imagine iti da lectii cu ochii inchisi cu tot cu blank-urile tale de fly..
Serios vorbind , iti donez eu suma necesara pentru un control medical amanuntit la bostan. Daca nu se reuseste decat cu internare la Sapoca , o fac si p-asta , iti platesc eu sejurul.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
-
biban solzos
- veteran

In zona am fost pe canicula...M-o pus Satana sa merg sa vad Biserica Neagra (Fekete Templom pt Gigelpikeman scrie:
nebunaticule, hai ca intri in Liga I![]()
![]()
is lenesh amu, cand te arde de un giging in zona, da un semn...filozofule
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. talisman aia, e un fel de Florin bibanu minune?![]()
Avusesem o rugaminte , pe vremuri : faceti-ma cum vreti voi, incadrati-ma unde vreti, transati-ma, disecatima, combinati-ma , orice....Dar nu ma faceti hot ( politician se include ) , manelist, poponar sau "gigel " ...
Talismanii i-am cautat ca sa exemplific nobletea sentimentelor ce le nutresc fata de tine
Ca tot suntem la Arena si se poate, te "cinstesc" cu " niste " & Co ( & Co le gasesti pe net )....Daca astea-s manele, atunci si io-s Gigel !
http://www.youtube.com/watch?v=KOhelSakWNI
http://www.youtube.com/watch?v=THnabGK7mPs
http://www.youtube.com/watch?v=P2MgU7PNHgw
http://www.youtube.com/watch?v=IC5GfgOWDS0
Gigelul este deja un termen de comparatie. 
as avansa ideea si as spune ca e unitate de masura .
Bei vin cu cola ? 3 gigei.
pantofi de stofa si adidas ? 5 gigei .
Q7 sau X5 alb cu piele rosie ? : gigei fara numar , ca ai permis .
Le stii pe toate ? Un gigel. Doar unul
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
biban solzos
- veteran

http://www.youtube.com/watch?v=sqcLjcSloXsMuskMd scrie:as avansa ideea si as spune ca e unitate de masura .
Pt asta, esti iertat pe sfert pt taiatul merisoarelor in cubulete
da chilotzii peste colantzi? catzi gigei vine?MuskMd scrie:as avansa ideea si as spune ca e unitate de masura .
chiloti peste izmene = 1 superman = 0,25 Chuck Norris = 0,0000(0)1Gigi
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tavi scrie:chiloti peste izmene = 1 superman = 0,25 Chuck Norris = 0,0000(0)1Gigi
daca voi suntetzi sanatosi...... io ma pieptan cu grebla....
MuskMd scrie: pantofi de stofa si adidas ? 5 gigei .
Mie nu-mi iese o socoteala.
Ciorapei cu papucei = ? gigei