Nuuuu, n-a apucat crotalizarea, doar deparazitarea, castrarea si vaccinarea ...MuskMd scrie:Se vede "cercelul" ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nuuuu, n-a apucat crotalizarea, doar deparazitarea, castrarea si vaccinarea ...MuskMd scrie:Se vede "cercelul" ?
Asa asa ! Se umfla si ficatul , perforeaza si ulcerul.razvan m. scrie:Ma abtin sa ii dau pesti de pe natural ca mi-e teama sa nu ii crape fierea !
Da gigelule , asa e , ai maxima dreptate ! Vedem si noi.semlecangheorghe scrie:.Si mai ieste unu'... care baga mreana la trastuta..Mrenutza mai bine zis..
Mai gigelule , asa se fac fotografiile la voi ? Cu pestii pe garaj ? Insirati am vazut mai sus , dar pe garaj nu. Ai vreun exemplu ?semlecangheorghe scrie:Numa' pejti pozati noapte pe garaj,...asta pe baraj,numa ala e adevarat,si ok..
Uitandu-ne la o simpla fotografie cu tine , ne putem da usor seama cine-i retardu' dar nu despre asta vorbim , nu-i asa?semlecangheorghe scrie:Bah, nu intaleg ce asteptati de la retardu' ala..
In primu' rand ca nu-i decit o clona nenorocita,si in al doilea rand, inafara de marle indesate in saci da rafie si laude cu crapu' da 10 kile eliberat de altu'no fost in stare sa arate ceva...
Nici n-o sa vezi. La vobler e mai simplu , prind si copiii , nu se observa ?rine scrie:n-am vazut o poza de-a muschetarilor din arad c-un peste prins de-o tabla.
sau o tabla prinsa de un peste.
Ce-are fly-ul cu mhx-ul si cu respectivul tanar ?semlecangheorghe scrie:Rangozaure,tinarul din imagine iti da lectii cu ochii inchisi cu tot cu blank-urile tale de fly..
In zona am fost pe canicula...M-o pus Satana sa merg sa vad Biserica Neagra (Fekete Templom pt Gigelpikeman scrie:
nebunaticule, hai ca intri in Liga I![]()
![]()
is lenesh amu, cand te arde de un giging in zona, da un semn...filozofule
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. talisman aia, e un fel de Florin bibanu minune?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=sqcLjcSloXsMuskMd scrie:as avansa ideea si as spune ca e unitate de masura .
Le stii pe toate ? Un gigel. Doar unul
da chilotzii peste colantzi? catzi gigei vine?MuskMd scrie:as avansa ideea si as spune ca e unitate de masura .
Bei vin cu cola ? 3 gigei.
pantofi de stofa si adidas ? 5 gigei .
Q7 sau X5 alb cu piele rosie ? : gigei fara numar , ca ai permis .
Le stii pe toate ? Un gigel. Doar unul
Tavi scrie:chiloti peste izmene = 1 superman = 0,25 Chuck Norris = 0,0000(0)1Gigi
MuskMd scrie: pantofi de stofa si adidas ? 5 gigei .