Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Aug 2013, 20:10

bogdan82 scrie:
bradypus scrie:stii ceva ba ?

judecind dupa linkurile date am contactat useri in cauza si ei zic ca n-au facut plingere
eu i-am trimis un PM lui johnnybravo in care i-am spus ca semlecan iar a tutut ceva topicuri, face reclama ascunsa la diverse chestii, se dedica la atacuri la persoane si, general vorbind, este un antipatic care este incapabil sa poarte o discutie civilizata.

Da cind ghenadie face reclama la boblerele lui,te sesizezi,domnu'spezialist in scenarii??
La ce fac eu reclama ascunsa??
Nu e topic cu woblere handmade??
Deranjeaza ca pun poze cu ele ,si capturile lor??
Am ascuns eu faptul ca voi produce in serie??
Te roade la stomac faptu-n sine??
Ai de grija ca ingrosi rindurile alora ce umbla cu dicarbocalmul dupa ei...
Da pina una alta,poate ne spui,cum de,domnia ta esti mai ''priceput'',decit aia de produc vopseluri..??
Primerul rareori este alb si intotdeuna este mat :) Primerul trebuie sa fie negru pt culori metalice sau gri inchis pt culori puternice inchise – rosu, albastru, verde
Pt chartreuse eu as folosi un primer gri mediu. Daca folosesti primer alb, galbenul va fi spalacit, lumina fiind reflectata de vopsea. Primerul mai inchis intotdeuna da „personalitate” culorii …

Spray Acrilic Fluorescent Happy Color 400mlDescriereOpinia cumparatorilor
Vopsea spray fluorescenta pentru decoratiuni sau panouri reflectorizante. Vopseaua spray Happy Color Fluorescent este recomandata pentru biciclete, scutere, casti, modelism, si altele. Efectul fluorescent este mai evident daca produsul este aplicat pe un fond alb. Se usuca la suprafata in 15 minute. Este disponibil intr-o gama variată de culori.

- See more at: http://www.colorit.ro/products/spray-ac ... 255L6.dpuf
Nu cumva asta te roade la ficatzei??Oh,sau poate poza cu hardcore-ul vopsit??No stai,ca mai urmeaza..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 19 Aug 2013, 20:16

johnnybravo scrie:Dumitru, daca ai schimba ponderea mesajelor utile vs. celor off-topic ar fi toata lumea fericita, mai ales eu ca nu tre sa pierd asa mult timp cu curatenia ;)
spre necazul si supararea ta mai iegzista si neghiobi ca mine :D , spor la treaba ! :D

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 19 Aug 2013, 20:33

este un antipatic care este incapabil sa poarte o discutie civilizata.
....si cand nu mai razbeste , injura de mame. :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 19 Aug 2013, 20:35

@semlecangheorghe - ai ceva de impartit cu mine, de ce imi pomenesti numele in discutii publice?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Aug 2013, 20:52

Oh,sa ma ierte sanctitatea voastra...nu am stiut ca incalc sacralitatea numelui domniei voastre...Ma ingrijoram pentru domnia voastra,deoarece colegul nostru bogdan82,si-a descoperit brusc si dintr-o data veleitati de ''politist comercial'',al forumului de fata,si m-am gindit imediat la domnia ta,deoarece am vazut topicuri in care vindeai woblere productie proprie,desi dan.r interzisese clar acest lucru..avind in vedere ca avem un turnator plin de ''spirit civic''m-am gindit sa nu te ia si pe domnia ta in vizor...e vreo problema???Mai ales ca si userul muskmd-dealtfel un bun coleg de forum-a cazut si el in ''erezia''..'recameisub acoperire..su poate toata muska 13,cine stie??Daca nu ma crezi,uite arunca un ochi aici..
Mesajde MuskMd » Joi Aug 08, 2013 9:29 pm

juma de kil de dardaitori vreau si io nenea :lol:
Inglorious Muzkars
MuskMd
veteran

Images: 8
Sus
Mesajde tavistan » Joi Aug 08, 2013 9:48 pm

Ghenadie, is muuuult mai mishto giugelele lu'matale decat pozele... :mrgreen: :lol: Faine-faine; cre'ca o sa vreau si io... merg cu scule de fly? :headbash:
tavistan
veteran

http://www.rapitori.ro/forum/discutii-v ... -1330.html

Opaaa,ce avem aici??Avem cumva asa ceva..
, face reclama ascunsa la diverse chestii,
Pai bogdanel dragule,dupa cum vezi,nu fac mai mult decit altii,in plus daca tii neaparat am cerut voie direct de la Dan.r.,sa vind woblere home made,aici,iar raspunsul a fost,''nu''....asa ca m-am conformat,spre deosebire de altii,care au pus anunturi,cu chestii facute de ei,desi era interzis expres,pe acolo pe la regulament..No, cum ii??Mai vreti razbel???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 19 Aug 2013, 20:57

Gigelus , imi place logica ta. :D

Daca spun ca-mi plac voblerele lui Ghenadie(foarte reusite de altfel) , asta inseamna ca omul isi face reclama ? :lol:

Nu-i asa ca faci pietre la ficat ? :lol: :lol: :lol: :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Aug 2013, 21:00

Mai baieti, hamsterul spoitor cauta orice prilej sa-si vomite pe aici toate elucubratiile.Eu zic sa-l lasam in plata domnului..in cateva zile va face bulbuci ca nu-l mai baga nimeni in seama.Eventual doar daca se va imbraca in majoreta sa mai starneasca ceva interes :lol: :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 19 Aug 2013, 21:01

Si unde ai vazut ca e interzis ca oamenii sa vrea voblere, in ce regulement? E alegerea lor...
La fel de bine am vazut topicuri cu blank- uri si voblere hand made initiate de tine, si.. ?
Ai ceva de spus, te adresezi persoanei respective.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Aug 2013, 21:16

Hai Gigi!!
Nu te lasa!!!
Poti sa-i dovedesti pe toti :lol: :lol: :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 19 Aug 2013, 21:47

semlecangheorghe scrie:am cerut voie direct de la Dan.r.,sa vind woblere home made,aici,iar raspunsul a fost,''nu''....asa ca m-am conformat,spre deosebire de altii,care au pus anunturi,cu chestii facute de ei,desi era interzis expres,pe acolo pe la regulament..
gigi, vanzarile ocazionale au fost permise tot timpul, vezi regulamentul initial, apoi, noul regulement este aici:
http://www.rapitori.ro/forum/atentie-mo ... 24447.html
adica poti vinde ce vrei acum, numai atentie la reclame ;)

Scrie răspuns