bogdan82 scrie:eu i-am trimis un PM lui johnnybravo in care i-am spus ca semlecan iar a tutut ceva topicuri, face reclama ascunsa la diverse chestii, se dedica la atacuri la persoane si, general vorbind, este un antipatic care este incapabil sa poarte o discutie civilizata.bradypus scrie:stii ceva ba ?
judecind dupa linkurile date am contactat useri in cauza si ei zic ca n-au facut plingere
Da cind ghenadie face reclama la boblerele lui,te sesizezi,domnu'spezialist in scenarii??
La ce fac eu reclama ascunsa??
Nu e topic cu woblere handmade??
Deranjeaza ca pun poze cu ele ,si capturile lor??
Am ascuns eu faptul ca voi produce in serie??
Te roade la stomac faptu-n sine??
Ai de grija ca ingrosi rindurile alora ce umbla cu dicarbocalmul dupa ei...
Da pina una alta,poate ne spui,cum de,domnia ta esti mai ''priceput'',decit aia de produc vopseluri..??
Nu cumva asta te roade la ficatzei??Oh,sau poate poza cu hardcore-ul vopsit??No stai,ca mai urmeaza..Primerul rareori este alb si intotdeuna este matPrimerul trebuie sa fie negru pt culori metalice sau gri inchis pt culori puternice inchise – rosu, albastru, verde
Pt chartreuse eu as folosi un primer gri mediu. Daca folosesti primer alb, galbenul va fi spalacit, lumina fiind reflectata de vopsea. Primerul mai inchis intotdeuna da „personalitate” culorii …
Spray Acrilic Fluorescent Happy Color 400mlDescriereOpinia cumparatorilor
Vopsea spray fluorescenta pentru decoratiuni sau panouri reflectorizante. Vopseaua spray Happy Color Fluorescent este recomandata pentru biciclete, scutere, casti, modelism, si altele. Efectul fluorescent este mai evident daca produsul este aplicat pe un fond alb. Se usuca la suprafata in 15 minute. Este disponibil intr-o gama variată de culori.
- See more at: http://www.colorit.ro/products/spray-ac ... 255L6.dpuf