o pereche de papuci .Leba scrie: Pustiulica, ce-ai primit de la mosu in ...ciorap?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
pokemonu nu are sange sa se dea cu placa dar matzaie pe aci ca el e tata lu Jack
Pentru unu care a atins nivelul de zen maxim esti cam curajos in provocarile bahice

Pentru unu care a atins nivelul de zen maxim esti cam curajos in provocarile bahice

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Ma, io am ars ocazional ceva licori bahice cu Pikeman, va rog io nu-l chemati, asta usuca tot, cunosc marfa.
Ce logica la muscoi: adica cine se da cu placa e mai betiv?
Pai in cazu asta te-ai impuscat in genunchi, d-aia dai Headu ala, vrei sa te lasi, huh?
parca te vad @ AA:
"Ma numesc Mosorel Tzantzareanu si nu m-am mai dat cu placa de 2 sezoane."
Ura...aplauze frenetice..! stima si respectul profund si pe viata al confratilor...
"Multumim, Mosorel, ia loc!"
Ce logica la muscoi: adica cine se da cu placa e mai betiv?

Pai in cazu asta te-ai impuscat in genunchi, d-aia dai Headu ala, vrei sa te lasi, huh?

parca te vad @ AA:
"Ma numesc Mosorel Tzantzareanu si nu m-am mai dat cu placa de 2 sezoane."

Ura...aplauze frenetice..! stima si respectul profund si pe viata al confratilor...
"Multumim, Mosorel, ia loc!"
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
ma .... io le-am amestecat
....si nu e ok
PS si in final daca pokemonu stie carte....hai sa il invitam...sa vedem cata carte stie .....
in final, stie mai multa decat avem noi ?

PS si in final daca pokemonu stie carte....hai sa il invitam...sa vedem cata carte stie .....

in final, stie mai multa decat avem noi ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Verifica in spate la vesta...acolo de undeo agati in cuiSorin scrie:
deci daca tu gasesti vreo reclama pe tricoul meu , o tai cu foarfeca si-mi fac un ciiorap din ea ....si dau la fly un an de zile
it's a deal ?

e vb de tricou
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Si ala nu are o eticheta sau un imprimeu cu cine la facut?Sorin scrie:e vb de tricou

Iti trimit Falconu?

Hell scrie:Si ala nu are o eticheta sau un imprimeu cu cine la facut?Sorin scrie:e vb de tricou![]()
????
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Ma, ce tat ii cu Zenu asta? io nu ating nivele maxime de Zen decat la o beuta buna, nu am timp sa stau turceste cu dejtele indreptate la cer. Plus ca pun pariu ca nu rezisti la mixuri (Leba te-o avertizat), io zic ca duci o beutura si gata, poi la concurs tre sa razi tot ce ii pe masa breMuskMd scrie:pokemonu nu are sange sa se dea cu placa dar matzaie pe aci ca el e tata lu Jack![]()

despre placa mai vorbim cand o sa ai in zona tat atatia km de partii ca la Brasov

Intoarce tricoul pe dos....si vezi daca nu are numele lu' ala care lo facut.Sorin scrie:Hell scrie:Si ala nu are o eticheta sau un imprimeu cu cine la facut?Sorin scrie:e vb de tricou![]()
????
Te prinzi greu sa asa sunteti voi baitcastori?