ca doar de asta m'ai "acuzat" , ca ma cert cu gasca voastra de pitici.
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
bine bine , asa e cum zici tu , dar de pescuit pe unde vorbesti ?
io nu ma cert ma , imi place doar sa va dau jos de acolo de unde credeti ca sunteti cocotati.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Ai tu sufletul asa de tare?mai rup o lanseta de suflet ,
bagami-as pu*a
dorim detalii !
ce sa rupt , de unde si cum ?
ce lanseta ? aia facuta de Sava ?
nu m-as mira sa se fi rupt de la imbinare caci nah... pt sensibilitatea iel le dadea lacul jos
acu ie sensibila rau ! cea mai sensibila
de acu nainte n-ai incotro si iti vai comanda lansete numai de la Cristian Ene !
ce sa rupt , de unde si cum ?
ce lanseta ? aia facuta de Sava ?
nu m-as mira sa se fi rupt de la imbinare caci nah... pt sensibilitatea iel le dadea lacul jos
acu ie sensibila rau ! cea mai sensibila
de acu nainte n-ai incotro si iti vai comanda lansete numai de la Cristian Ene !
ULK scrie: Sa nu uitam ca toata treaba asta a inceput cum am mai zis, ca unul cate unul s-au luat de Gigi...si nu invers.
Mai , bag sama esti intr-o ureche
Tamplaru Gigel in timpu procesului wanabe , din tamplar necunoscut in mare pescar scriitor , de-a lungu timpului s-o legat inclusiv de alti scriitori , deschizand topicuri aici pe forum dupa ce o citit titluri prin reviste , folosind un vocabular mai mult decat ironic si pozand in mare cunoscator .
Cat o fost Gerulica o trecut nebagat in seama , da dupa si-o dat arama pe fata , io i-am deschis topic anu trecut "gigi against the world..
S-o bagat singur in oala , nu l-o impins nimeni , dealtfel poate pune punct el singur , numa ca el se simte comod in faza asta , vezi similitudinea cu Gerula la bifatu de emoticoane de ex. ,
Problema ii ca acuma el se vede mare pescar ca scrie la revista , si probabil contrele pe forum despre scule le traieste altcumva , ii posibil sa interpreteze contrele drept un afront la imaginea pe care el crede ca o are !
Din pacate pentru el , ii un simplu tamplar care inca publica poze in slapi si ciorapei , contrar la ce se asteapta de la un scriitor ca el
Asa-i cand te manca fudulia
Gigi . ti-am spus . fa-ti blog omule !
deci io va zic asa
amu vro 3 ani o fu un pijama boy, adica eu
apoi multi or vu sa treaca mari si tari, chiar si rangosu, si gigilosu, nush cum m-or gasit pe mine mitologic vorbind, ala cu vamile, dai banu, ramai pe forum
Acu revenind, multi mi-au cerut sa ajut la banarea, unuia sau altuia, dar eu ca la gradinita, am simtit ca copchii or avut potential, si nu am intervenit, deci de aceea avem kindergarden 2012
am obosit, sunteti prea I-maturi si Steve Jobs o murit ca sa va I-mortalizez de pe I-telefonu meu
P.S. I-m beat
P.S. VA ROG nu mai datzi private sa ne aliem sa banez pe unu sau altu, nu pot ajuta ptr ca raman fara seminte daca meciul e intrerupt la pauza
Eminescu face vals cu Alzemhaimer ala in acest moment, crucial ptr existenta halieutica din RO

Eminescu face vals cu Alzemhaimer ala in acest moment, crucial ptr existenta halieutica din RO
I-n vino veritas ?
hai c-ai fo' fain
hai c-ai fo' fain
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Ma animalelor, care i-ati turnat pe gat lui pokemon de ziua tarii? 
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Cum cine, turnatorii... 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Turnatorii patrioti.. 
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team