Ghenadie scrie:@adiwolf - lupule, crezi ca forma de organizare juridica te salveaza de tepe? eu nu...
am primit o groaza de cereri de mostre...
nici pe departe, ba din contra as spune, tinand cont de experienta propie si a altora - esti mult mai expus, iar legislatia actuala nu te ajuta absolut deloc si este extrem de favorabila "teparilor" - dovada exact cazul de mai sus, asta daca omnul respectiv ar fi avut o forma de organizare, altfel..........este doar un refuz de ridicare a unui colet de catre o firma
din pacate ce au discutat ei in privat nu se pune si nu are relevanta
l-am intrebat de forma de organizare cu alt scop, nu vreu sa detaliez pentru ca nu vreau sa starnesc si sa intru in polemici.
cat priveste faptul ca ai primit nenumarate cereri de mostra, banuiesc ca le-ai primit din partea unor firme de profil, cu acte in regula si solicitare de oferta, nu asa pe vorbe si baliverne
ma indoiesc ca exista atat de multe firme si magazine credibile care ar putea sa iti vanda marfa si selectia o poti face extrem de usor, dar nu poti condamna pe cineva ca doreste mostra de produs si solicita in mod expres asta conditionand astfel comanda si vanzarea produsului.
in rest, fiecare face afaceri asa cum stie si cum crede de cuvinta, dar ca in orice afacere iti asumi niste riscuri intodeauna.
unii tin foarte mult la numele si prestigiul lor, iar pe altii ii doare in kur, vor doar sa faca bani si sa se simta perfect in cercul lor de pungasi teribili indiferent cum si cu orice mijloace.
pentru primii am tot respectul si admiratia, iar pentru restul..................
din nefericire, primi au ajuns sa fie niste dinozauri pe cale de disparitie si cu afaceri in declin, spre disparitie, din cauza celor fara de scrupule si dispusi sa faca profit si bani din orice si oricum
imi este scarba de societatea asta, dar din nefericire trebuie sa ma balacesc in mocirla ei