ANPA PERMISE PESCUIT 2018

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mircea13
veteran
veteran

ANPA PERMISE PESCUIT 2018

Mesaj de mircea13 » 15 Feb 2018, 18:31

http://www.anpa.ro/anunt-cu-privire-la- ... recreativ/
ANUNT CU PRIVIRE LA ELIBERAREA PERMISELOR DE PESCUIT RECREATIV
V? facem cunoscut c?, începând cu data de 12.02.2018 pân? cel târziu 05.03.2018, nu se vor mai elibera permise de pescuit recreativ datorit? procedurii de achizi?ie a unui nou lot de permise.

Preciz?m c? se vor putea ridica un num?r maxim de 3 permise/persoana imputernicit? de la sediul central din str. Transilvaniei nr.2, Sector1, Bucuresti.

Se vor elibera permisele de pescuit recreativ doar solicitantilor care au domiciliul in Bucuresti sau in jude?ul Ilfov.

Pentru solicitantii care domiciliaz? in alte jude?e, permisele se vor elibera de Serviciile regionale din cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultur?.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!

ady_fly
utilizator constant
utilizator constant

Re: ANPA PERMISE PESCUIT 2018

Mesaj de ady_fly » 16 Mai 2018, 18:20

Mai mare porc?rie ca Ordinul 60/2017 emis de M.A.D.R., din punctul meu de vedere, nu exist?!
Am în?eles foarte bine împ?r?irea apelor prin intermediul A.N.P.A. în concesionate ?i neconcesionate ?i apari?ia permiselor albe ?i a celor albastre, dar n-am s? în?eleg defel de ce un membru al unei asocia?ii ?i posesor de permis alb, nominal ?i cu sigla A.N.P.A. pe el, nu are voie s? pescuiasc? pe apele neconcesionate (inclusiv Dun?re) f?r? s? de?in? ?i permisul albastru, în condi?iile în care acesta este gratuit!!! :lol1:
N-ar fi o problem? dac? la centrele regionale ale A.N.P.A. nu ar fi o adev?rat? b?taie de joc: program cu publicul doar lunea de la 9-14, personal insuficient ?i sictirit, lips? permise albastre, etc. În atare condi?ii, în unele cazuri în anumite jude?e, s-a stat pentru acest permis ?i de la 3 a.m. la cozi interminabile!
Evident pe fir intr? ?i Poli?ia de Frontier? care nu emite permise de grani?? f?r? permisul albastru ?i uite a?a mergem din birocra?ie în birocra?ie ?i din prostie în prostie! :censored:

Dan64
junior
junior

Mesaj de Dan64 » 14 Iun 2018, 00:07

ady_fly scrie:Mai mare porc?rie ca Ordinul 60/2017 emis de M.A.D.R., din punctul meu de vedere, nu exist?!
Am în?eles foarte bine împ?r?irea apelor prin intermediul A.N.P.A. în concesionate ?i neconcesionate ?i apari?ia permiselor albe ?i a celor albastre, dar n-am s? în?eleg defel de ce un membru al unei asocia?ii ?i posesor de permis alb, nominal ?i cu sigla A.N.P.A. pe el, nu are voie s? pescuiasc? pe apele neconcesionate (inclusiv Dun?re) f?r? s? de?in? ?i permisul albastru, în condi?iile în care acesta este gratuit!!! :lol1:
N-ar fi o problem? dac? la centrele regionale ale A.N.P.A. nu ar fi o adev?rat? b?taie de joc: program cu publicul doar lunea de la 9-14, personal insuficient ?i sictirit, lips? permise albastre, etc. În atare condi?ii, în unele cazuri în anumite jude?e, s-a stat pentru acest permis ?i de la 3 a.m. la cozi interminabile!
Evident pe fir intr? ?i Poli?ia de Frontier? care nu emite permise de grani?? f?r? permisul albastru ?i uite a?a mergem din birocra?ie în birocra?ie ?i din prostie în prostie! :censored:

Ady, poate rahaturile alea albastre nu sunt chiar asa de gratuite :?: si cineva isi face o afacere din asta fabricare-vanzare-cumparare. Pot fi scumpe daca sunt achizitionate cu bani publici.Multi pescari nu le vad rostul daca il ai pe cel alb ,dar incilcite sunt caile...sau interesele. :headbash:

Dan64
junior
junior

Mesaj de Dan64 » 14 Iun 2018, 00:25

P.S. Cred ca,normal ar fi ca permisul albastru sa fie pt.nemembri.

ady_fly
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ady_fly » 18 Iun 2018, 08:03

Citi?i comunicatul ANPA ?i v? minuna?i!
http://www.anpa.ro/comunicat-de-presa-c ... recreativ/
F?r? cuvinte! S-a g?sit sursa tuturor relelor ?i a presiunii asupra popula?iei piscicole din Dun?re: pescarii sportivi-recreativi!
?i iat? cum prin asocierea apelor neconcesionate ?i a Dun?rii pe permisul albastru, nu numai c? nu se vor mai emite permise pentru Dun?re dar nici pentru apele interioare neconcesionate.! Curat murdar! :x

"V? inform?m c? în anul 2018 s-au emis ?i distribuit un num?r de 70.000 de permise de pescuit recreativ, comparativ cu anul 2017 când s-au eliberat ?i distribuit 35.000 de permise."

Motivul este unul simplu: anul trecut membrii asocia?iilor de pescari puteau pescui pe Dun?re pe baza permisului emis de acestea ?i a permisului de grani??, între timp o dat? cu tip?rirea permiselor albastre membrii asocia?iilor de pescari au fost nevoi?i ca pe lâng? permisul alb (ape concesionate) s?-l achizi?ioneze ?i pe cel albastru (ape neconcesionate ?i ... Dun?re), evident pe fir a intrat ?i Poli?ia de Frontier?: f?r? permis albastru nu ai ce c?uta pe Dun?re!
Practic acela?i num?r de pescari ca-n anul 2017 la care s-au ad?ugat ...cei dornici de un chilipir (ca s? nu folosesc un cuvânt urât!)

F?când haz de necaz: A?tept un studiu de impact cu privire la folosirea curentului, unui num?r de plase mai mare decât cel alocat, al plaselor monofilament, al prostovolului ?i vâr?elor, etc.

Scrie răspuns