....in anunturi:
"daca nu se vinde pana joi o retrag de la vinzare"
sare-i spilu
e cazul sa ne speriem si sarim cu banul
amenintari...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: amenintari...
disperarea oby, disperarea...oby 1 scrie: "daca nu se vinde pana joi o retrag de la vinzare"
sare-i spilu
(este chiar stresant sa vezi cate un UP la 2 ore...sau acelasi anunt tinut sus zile in sir..)
Eu unul am procedat astfel. Ideea a fost ca la data de ... luam salariul si vanzarea nu se mai justifica. Nu sunt adeptul unui comert asiduu. Vand ceva , cand vand, doar pentru a avea bani in timp util pentru o alta achizitie. Asta a fost motivul meu pentru retragerea vanzarii. Poate altii au avut alte motive.
Bucuresti
- kingofbeasts
- veteran
si eu mai practic sistemul de vanzare cu deadline iar cauzele pot fi mai multe . astfel, de exemplu , sunt situatii in care gasesc o oferta buna pe net la un obiect pe care ca bun generic il am deja insa produs de alta firma . in acest caz nu am ce face cu 2 obiecte la fel (dar de la firme diferite) asa ca incerc sa-l vand pe cel pe care il am pentru a-l lua pe celalalt iar oferta mea de vanzare expira de regula inainte de oferta de cumparare pe care o am.oby 1 scrie:care-i spilu?

asta ca sa nu mai zic ca regula generala in materie de oferte de vanzare cere ca oferta sa aiba un obiect (supus vanzarii) un pret (cerut pe obiectul supus vanzarii) si un termen (de valabilitate al ofertei). in cazul in care termenul lipseste oferta se considera valabila atat timp cat nu e retrasa iar cel care a lansat-o poate fi obligat inclusiv in instanta sa o onoreze

Corect.Una peste alta mi s-a intamplat sa fiu luat in penita pentru ca am omis sa retrag de la vanzare un anumit obiect si sa fiu acuzat ca ma sucesc ca la Ploiesti fiindca nu am pus un termen de expirare al ofertei de vanzare.grizzly scrie:cred ca unii sunt chiar bine intentionati.