amazon.com magazin on line?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
amazon.com magazin on line?
Daca cineva a cumparat de pe amazon.com si vrea sa-mi spuna in cat timp a ajuns comanda in romania. As vrea sa fac un cadou de craciun fratelui meu. Isi doreste tare mult: http://www.amazon.com/Gerber-31-000751- ... B003R0LSMO
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
- modigliani
- veteran
-
- veteran
Eu am luat ceva de pe Amazon si a ajuns USA-Canada de-a dreptul fulgerator. Duminica seara am facut comanda si miercuri la prinz era la usa..Dar...depinde foarte mult de fiecare vinzator in parte...
Spre exemplu ceva de pe Ebay, chiar daca era vinzatorul in zona americana apropiata de Montreal, s-a coit 4-5 zile pina sa puna coletul, plus inca vreo 3 pe drum...Uita-te la mai multi vinzatori care au cutitul respectiv, poate unul e mai aprig si zice ca " shipping next day" , sau vezi care are cea mai scurta perioada.
P.S. Acum mi-am adus aminte ca nevasta-mea a asteptat ceva foarte mult de pe Amazon.
Spre exemplu ceva de pe Ebay, chiar daca era vinzatorul in zona americana apropiata de Montreal, s-a coit 4-5 zile pina sa puna coletul, plus inca vreo 3 pe drum...Uita-te la mai multi vinzatori care au cutitul respectiv, poate unul e mai aprig si zice ca " shipping next day" , sau vezi care are cea mai scurta perioada.
P.S. Acum mi-am adus aminte ca nevasta-mea a asteptat ceva foarte mult de pe Amazon.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- stefanflorin
- veteran
amazon nu trimite decat carti in romania. daca vrei altceva, trebuie sa ai pe cineva in sua sa ii trimiti lui si iti trimite el mai departe.
amazon.co.uk are o politica mai prietenoasa fata de romania, dar si la ei e o gama extram de restransa de produse care se pot trimite.
cu multumiri celor ce au furat cu cardul in anii 90! acum tragem cu totii ponoasele...
amazon.co.uk are o politica mai prietenoasa fata de romania, dar si la ei e o gama extram de restransa de produse care se pot trimite.
cu multumiri celor ce au furat cu cardul in anii 90! acum tragem cu totii ponoasele...
amazon nu trimite decat carti in romania nu este chiar asa . de curand mi-am achizitionat de pe www.amazon.com accesorii pentru telefon care au ajuns neasteptat de repede la mine .dan_lupul scrie:amazon nu trimite decat carti in romania. daca vrei altceva, trebuie sa ai pe cineva in sua sa ii trimiti lui si iti trimite el mai departe.
faptul ca unele produse nu vin in romania depinde doar de vanzator , el este cel care selecteaza tzarile in care trimite sau nu , nu site-ul .