Album
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Album
Am si eu o mica nelamurire...Ultimele poze din album sunt cu un somn, respectiv....niste crapi... au fost prinsi la shad sau la lingurita?
...

la boilis pe cadere......si apoi recuperata incet , incet pe langa structuri pana ce crapul ala hamesit si hulpav se repede si nemilos o sfarteca cu dintii aia mari de rapitor suprem .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Da mai Sorine... ce, nu crezi?Sorin scrie:la boilis pe cadere......si apoi recuperata incet , incet pe langa structuri pana ce crapul ala hamesit si hulpav se repede si nemilos o sfarteca cu dintii aia mari de rapitor suprem .

Da... cine a mai prins avat pe cadere dand la plumb la somn, cu buchet de rame?

avat la rame , da ....eu am vazut prins la buchet de macaroane ...probabil la recuperare .
si se mai aude ca la recuperare liniara a boilisului , da neaparat liniara cica da platica ceva de speriat ...si numa cu spatele!!!
se zice ca de aia are asa spate mare ca sa atace bietele boilisuri ranite ...
si se mai aude ca la recuperare liniara a boilisului , da neaparat liniara cica da platica ceva de speriat ...si numa cu spatele!!!
se zice ca de aia are asa spate mare ca sa atace bietele boilisuri ranite ...
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Ce scriam eu mai sus, am facut referire chiar la mine...Sorin scrie:avat la rame , da ....eu am vazut prins la buchet de macaroane ...probabil la recuperare ...
La o partida de stationar, la somn, lansez (plumb de 80 grame) si cum atinge plumbul apa, vad ca si pleaca intr-o parte, intep si scot ditamai avatul de vreo 200 grame

Oricum, faza a fost tare faina.... avatul avand o extraordinara agilitate, mai ales ca apa unde pescuiam (Prut) nu era limpede.
inca ceve in legatura cu albumul!
multi pesti frumosi! din pacate putini dintre ei au fost eliberati.
sint activ in multe forumuri si am de luptat cu cea ce prveste pescari din "blocul de est"sintem considerati ca UCIGASI.si dupa cum se vede nu pe nedrept.asa ca in viitor faceti pozele cu pestii vi no morti sau agatati prin pomi! SINTEM PESCARI SPORTIVI sau?
acum aveti voie sa aruncati cu pietre in mine
ciau
multi pesti frumosi! din pacate putini dintre ei au fost eliberati.
sint activ in multe forumuri si am de luptat cu cea ce prveste pescari din "blocul de est"sintem considerati ca UCIGASI.si dupa cum se vede nu pe nedrept.asa ca in viitor faceti pozele cu pestii vi no morti sau agatati prin pomi! SINTEM PESCARI SPORTIVI sau?

acum aveti voie sa aruncati cu pietre in mine
ciau
C&R