Salutare
am o problema cu yahoo-ul : pe vremuri am facut o adresa de mail cu nume fictiv am schimbat dupa un timp numele in cel real si totul a fost ok . de la o vreme am inceput sa apar din nou cu numele fictiv in locul celui real . ce pot sa fac sa imi apara din nou numele real pt ca nu doresc sa renunt la aceasta adresa ( e deja la prea multa lume )
multumesc
ajutor yahoo mail
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ajutor yahoo mail
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- johnnybravo
- Moderator
Re: ajutor yahoo mail
ai o rotita zimtata in coltul dreapta sus, te duci cu mouse-ul pe ea si apesi mail options apoi in bara verticala de meniu din stanga apesi pe Mail Accounts si apoi modifici Sending Name
merci mult am modificat .
inca o problema : de cite ori inchid mail ma delogheaza din mesinger . cum pot rezolva ?
si inca una cu opera : la multe pagini trebuie sa dau ,, fit tu width " ca altfel nu se vede bine pe ecran( se vede lungit si totul strins in partea stinga) . cum pot face sa fie automat ,, fit tu width " sa nu mai butonez treaba asta la fiecare pagina noua pe care o deschid .
sper ca nu am abuzat prea mult . sunt nestiutor in domeniu .
inca o problema : de cite ori inchid mail ma delogheaza din mesinger . cum pot rezolva ?
si inca una cu opera : la multe pagini trebuie sa dau ,, fit tu width " ca altfel nu se vede bine pe ecran( se vede lungit si totul strins in partea stinga) . cum pot face sa fie automat ,, fit tu width " sa nu mai butonez treaba asta la fiecare pagina noua pe care o deschid .
sper ca nu am abuzat prea mult . sunt nestiutor in domeniu .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Chrome 

- johnnybravo
- Moderator
problema cu delogarea automata din messenger e datorata chatului ce il ai activat in contul de mail, altfel zis, nu poti avea activ atat chatul din mail cat si messengerul, cel putin pe vremea cand foloseam messengeru' mai des am observat treaba asta si am rezolvat dezactivand chatul din mail (tre sa butonezi prin meniurile din cont, daca nu te descurci o sa vad concret cum se face asta dar va trebui sa astepti ca n-am timp acum 
legat de setarile de pagina nu am inca un raspuns/solutie, eu folosesc firefox.

legat de setarile de pagina nu am inca un raspuns/solutie, eu folosesc firefox.
Grey wolf, in cazul in care nu ai rezolvat inca, poti sa incerci in felul urmator: ...deschizi emailul, pe partea stg. apare o coloana cu inbox, draft, sent, spam ... etc si apare si mai jos Messenger iar sub el stadiul actual sub el Me: online (sau) offline click pe el si selectezi messenger options, iar de acolo alegi : "Always sign out here", dai ok in josul paginii si treba rezolvata