Nu merge Dane, dau insert, page number, format, format number, start at 1, ok... si nimic...dan bobei scrie:Ai reusit Sorine? Nu merge cu "Insert" si apoi "Page Number"?
Ajutor Word
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ajutor Word
Nu stiu daca ajuta, dar arunca o privire aici:
http://en.kioskea.net/forum/affich-2938 ... ers-images
Ce zic ei ca ar trebui sa rezolve problema este:
In Word 2007
File[Office Button]=>Word Options=>Advanced=>Show Document content and uncheck "show field codes instead of their values"

http://en.kioskea.net/forum/affich-2938 ... ers-images
Ce zic ei ca ar trebui sa rezolve problema este:
In Word 2007
File[Office Button]=>Word Options=>Advanced=>Show Document content and uncheck "show field codes instead of their values"

Multa lume, putini oameni...
Am incercat cateva optiuni din ce zic ei acolo, dar tot nimic...
Cred ca ma las pagubas.
Mersi frumos, numa' bine

Cred ca ma las pagubas.
Mersi frumos, numa' bine

Salut!
daca dai dublu click in josul paginii se activeaza footer?
daca se activeaza vezi ca deschide meniul Design si acolo ai tot ce iti trebuie ...
daca se activeaza vezi ca deschide meniul Design si acolo ai tot ce iti trebuie ...
Mersi Ionut,YoNutzu scrie:Salut!
da, se activeaza footer si mi se deschide Design, am acolo tot ce trebuie dar nu stiu ce sa fac cu ele...

Nu ma pricep, de aceea am intrebat aici...
aveti MP
Va salut,
cine ma ajuta sa pun 4 poze in word, pe aceeasi pagina?
As vrea sa fie la rezolutie cat mai mare, sa nu se piarda foarte mult...
Multumesc.
cine ma ajuta sa pun 4 poze in word, pe aceeasi pagina?
As vrea sa fie la rezolutie cat mai mare, sa nu se piarda foarte mult...
Multumesc.

Nu stiu ce versiune de word folosesti, dar in principiu ar trebui sa fie usor:
- meniul Insert, alegi Picture daca vrei poze (mai ai si optiuni precum grafice, clip arts, etc..)
- dupa inserarea pozei in pagina, poti sa-i faci resize din mouse, click pe bulinuta din coltul dreapta jos al imaginii si tragi pe diagonala
- pui cursorul in continuarea imaginii, si inserezi urmatoarea poza (iarasi meniu Insert -> Picture)
- te joci cu resize pana ajungi la 4 poze pe pagina
- inca o chestie, la click drepta pe imagine, din meniul ce apare, alegi Text Wrapping (aici ai mai multe optiuni cu care sa te joci), de unde ai optiunea Through (asta mi-a parut mai utila) care iti permite sa muti pozele unde doresti in pagina word (inclusiv sa le muti pe "buza" paginii word, fara spatiu pierdut).
Un scurt tutorial aici: http://www.youtube.com/watch?v=uvrWRixEZE0
Spor
- meniul Insert, alegi Picture daca vrei poze (mai ai si optiuni precum grafice, clip arts, etc..)
- dupa inserarea pozei in pagina, poti sa-i faci resize din mouse, click pe bulinuta din coltul dreapta jos al imaginii si tragi pe diagonala
- pui cursorul in continuarea imaginii, si inserezi urmatoarea poza (iarasi meniu Insert -> Picture)
- te joci cu resize pana ajungi la 4 poze pe pagina
- inca o chestie, la click drepta pe imagine, din meniul ce apare, alegi Text Wrapping (aici ai mai multe optiuni cu care sa te joci), de unde ai optiunea Through (asta mi-a parut mai utila) care iti permite sa muti pozele unde doresti in pagina word (inclusiv sa le muti pe "buza" paginii word, fara spatiu pierdut).
Un scurt tutorial aici: http://www.youtube.com/watch?v=uvrWRixEZE0
Spor

Multa lume, putini oameni...
Multumesc frumos,
am incercat, dar imi ies pozele deformate, prea inalte...
Ma gandeam ca poate e ceva care sa adauge pozele automat, adica sa le modifice cat trebuie, fara sa ia din rezolutie prea mult...
am incercat, dar imi ies pozele deformate, prea inalte...
Ma gandeam ca poate e ceva care sa adauge pozele automat, adica sa le modifice cat trebuie, fara sa ia din rezolutie prea mult...
Redimensionati inainte imaginile daca nu stiti sa le modificati direct in word (clic dreapra pe imagine si la tab-ul size aveti mai multe optiuni ...) daca nu reusiti astept un MP