Salutare!
Are cineva idee pe unde pot gasi in Bucuresti un centru de dezmembrari care sa aiba faruri pentru un Mercedes Cobra?!
Noi sunt cam 4 milioane bucata si nu imi prea convine!!!
Merci anticipat!
Ajutor-Mercedes 123
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ajutor-Mercedes 123
Spining....Prea bun ca sa fie light...
de unde iei faruri de W123 cu patru milioane k pretzurile de lista la importatori sunt urmatoarele:
1.Meteor----13 770 000lei(klokkerlholm).....7 560 000(bosch)
2.Unix-----11 150 000(klokkerholm)
3.Bardi----8 670 000(klokkerholm)-----15 670 000(hella)......
.......

1.Meteor----13 770 000lei(klokkerlholm).....7 560 000(bosch)
2.Unix-----11 150 000(klokkerholm)
3.Bardi----8 670 000(klokkerholm)-----15 670 000(hella)......
.......

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
- utilizator constant
Eu am avut o problema cu un audi 80 B3 (far stanga ) pe unde gaseam sa cumpar era in jur de 100 euro nou. Am gasit o firma care s-a desfiintat din pacate la care un far DEPO era in jur de 2 milioane (nou)cu garantie 18 luni. Astfel mi-am permis sa cumpar 2 bucati +2 semnale albe. Nu e obligatoriu sa fie made in germany si firmele mici lucreaza bine +ca sunt multe firme care intermediaza, cumpara piesele "varsate" si le ambaleaza sub alta denumire (ex SACHS cumpara piese de la FEBI).
Asadar insista cu cautarile!!! ATENTIE la centrele de dezmembrari cei mari tzepari acolo ii gasesti!!!
Asadar insista cu cautarile!!! ATENTIE la centrele de dezmembrari cei mari tzepari acolo ii gasesti!!!
@Muskloiu! Cred ca m-ai inteles gresit!
Masina pentru care am eu nevoie de faruri este un Mercedes Cobra(123) fabricatie 1981. Am gasit deja Second-hand cu 2 mil bucata insa mi se pare cam mult(o masina inmatriculata costa max 2000 de eur)!
@ Ady-Stiu ca sunt tepari cei cu dezmembrari! Am avut cativa prieteni care s-au ocupat cu asa ceva si stiu cam ce smekerii se fac, din pacate prieteni mei au plecat din tara
! Stiu ca, cu cat te vad mai disperat cu atat iti dau pretul mai mare!
O sa incerc si duminica in Vitan insa vreau sa am cat mai multe variante sa am de unde alege!
Masina pentru care am eu nevoie de faruri este un Mercedes Cobra(123) fabricatie 1981. Am gasit deja Second-hand cu 2 mil bucata insa mi se pare cam mult(o masina inmatriculata costa max 2000 de eur)!
@ Ady-Stiu ca sunt tepari cei cu dezmembrari! Am avut cativa prieteni care s-au ocupat cu asa ceva si stiu cam ce smekerii se fac, din pacate prieteni mei au plecat din tara

O sa incerc si duminica in Vitan insa vreau sa am cat mai multe variante sa am de unde alege!
Spining....Prea bun ca sa fie light...