Ajutor gasire canisa Ungaria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

T.Adrian
veteran
veteran

Re: Ajutor gasire canisa Ungaria

Mesaj de T.Adrian » 10 Feb 2015, 10:15

MuskMd scrie:sa va traiasca !
Dar ce te-a facut sa te decizi la corghi ? :D
Pai vroiam un caine inteligent si care sa nu creasca foarte mare (max 15 kg). La Corgi mi-a placut ca au o personalitate foarte buna si ca au urechile alea mari care ii fac adorabili.
Acum, fiecare caine vine cu plusuri si minusuri. Recunosc ca ne-a scos peri albi in primele 2 luni cat a stat la noi pentru ca latra o gramada si ciupea de calcaie si de gambe (chestii din ADN-ul ei, fiind caine de cireada). Prin lucru si descurajare acum astea sunt in cea mai mare parte rezolvate.
Totusi, ceea ce tine de educatie si disciplina se poate rezolva. Cea mai mare problema la Corgi este faptul ca naparlesc intr-un mod barbar, chestie pe care am subestimat-o si a trebuit sa invatam pe propria piele :))) Nu e usor dupa 11 ore de munca sa trebuiasca sa faci si curatenie de 2 ori pe saptamana.
O alta parte buna la Corgi e faptul ca se descurca cel putin decent in a sta singuri. Fetita noastra doarme cam 80-90% din timp.

La un moment dat, cand nu gaseam Corgi, am mai fost tentat sa caut Jack Russel sau Teckel, alte rase extraordinare dar din punctul meu de vedere putin mai dificile fata de corgi.
semlecangheorghe scrie:..Simpatic foc..sa va traiasca..
Multumim :D
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 22 Feb 2015, 22:05

...vorbeste ungureste? :roll:
...... ><(((@> .......

cloverina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cloverina » 29 Mai 2016, 23:04

Bună seara! Am încercat să vă dau mesaj privat, însă nu mă descurc (am făcut cont pe acest site special pentru a discuta cu dumneavoastră). Aveţi un corgi minunat! Există vreo şansă de puiuţi? Sau măcar dacă aţi putea să îmi explicaţi cum aţi reuşit să îl cumpăraţi din Ungaria. Soţul meu îşi doreşte foarte mult un corgi şi ne-am dori un nou membru în familie.

Mulţumesc mult.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 31 Mai 2016, 15:32

Lasati un numar de telefon ca va sun eu sa discutam mai detaliat.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

albu_anca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de albu_anca » 08 Sep 2016, 11:32

Buna ziua Adrian.

Si eu as fi interesata de un corgi, si am avut aceleasi problema (lipsa de canise sau informatii la noi).
Mai esti disponibil pentru informatii sau ajutor vizavi de unde as putea gasi si eu un corgi?
Multumesc

Scrie răspuns