Pai vroiam un caine inteligent si care sa nu creasca foarte mare (max 15 kg). La Corgi mi-a placut ca au o personalitate foarte buna si ca au urechile alea mari care ii fac adorabili.MuskMd scrie:sa va traiasca !
Dar ce te-a facut sa te decizi la corghi ?
Acum, fiecare caine vine cu plusuri si minusuri. Recunosc ca ne-a scos peri albi in primele 2 luni cat a stat la noi pentru ca latra o gramada si ciupea de calcaie si de gambe (chestii din ADN-ul ei, fiind caine de cireada). Prin lucru si descurajare acum astea sunt in cea mai mare parte rezolvate.
Totusi, ceea ce tine de educatie si disciplina se poate rezolva. Cea mai mare problema la Corgi este faptul ca naparlesc intr-un mod barbar, chestie pe care am subestimat-o si a trebuit sa invatam pe propria piele

O alta parte buna la Corgi e faptul ca se descurca cel putin decent in a sta singuri. Fetita noastra doarme cam 80-90% din timp.
La un moment dat, cand nu gaseam Corgi, am mai fost tentat sa caut Jack Russel sau Teckel, alte rase extraordinare dar din punctul meu de vedere putin mai dificile fata de corgi.
Multumimsemlecangheorghe scrie:..Simpatic foc..sa va traiasca..