Ajutor Ebay
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ajutor Ebay
Am nevoie de ajutorul cuiva care a mai facut comanda de pe ebay din state.Ma intereseaza modalitatea de plata .Doar cu card international se poate face plata?Stie cineva?Mersi

Re: Ajutor Ebay
Dar din europa nu gasesti ce vrei?Adriann scrie:Am nevoie de ajutorul cuiva care a mai facut comanda de pe ebay din state.Ma intereseaza modalitatea de plata .Doar cu card international se poate face plata?Stie cineva?Mersi
nu stiu exact cum functioneaza din state, dar sa te interesezi bine, probabil trebuie sa mai platesti tva, ceva comision...sa nu iesi prea scump...
In europa e mult mai simplu, platesti prin Pay Pal si iti vine coletul la usa... daca vine dintr-un stat al ue...
A, si iti trebuie un card Visa de ex., sau orice card cu care poti sa faci plati externe, asta intrebi tu la banca...
- bau.bau
- utilizator constant
Un cont paypal, inregistrezi un card in acel cont, date reale, (nume, adresa). Dai buyt now, apoi checked to pay, bifezi paypal, te redirectioneaza automat catre paypal, te loghezi cu adresa de mail pe care ai cont, parola si apoi confirm payment. Apoi astepti in jur de 21zile lucratoare. Dar atentie, cum spunea cineva mai sus, nefiind tara EU platesti vama la pachet daca valoarea lui este mai mare de 12EU parca. Te duci la oficiul postal (vama) cu factura electronica trimisa in mail de catre paypal, si acolo iti calculeaza pe loc cat mai ai de plata pentru colet. Succes.
elev pescar
In majoritatea cazurilor DA.
Crezi ca cei care vand yo-zuri si rapale chiar si pe site-ul asta, la preturi de 75% din pretul de magazin de Romania, le vand in pierdere?
Din experienta proprie, pot sa iti spuna ca, cel putin la voblere, cam ce mi-am luat pt uz personal de pe ebay, mi-a ajuns cam la 50-70% din preturile din romania
Crezi ca cei care vand yo-zuri si rapale chiar si pe site-ul asta, la preturi de 75% din pretul de magazin de Romania, le vand in pierdere?
Din experienta proprie, pot sa iti spuna ca, cel putin la voblere, cam ce mi-am luat pt uz personal de pe ebay, mi-a ajuns cam la 50-70% din preturile din romania