Ai dreptul sa nu existi!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ai dreptul sa nu existi!
Mi-am adus aminte de o zicala, pe care o redau din memorie, deci aproximativ:
Nu ai cum sa-i explici unui elvetian ca ocupatia noastra stramoseasca e transhumanta, si ne mai si mandrim cu asta. El intelege ca ca iti pasti oile pe proprietatea altuia.
Nu ai cum sa-i explici unui elvetian ca ocupatia noastra stramoseasca e transhumanta, si ne mai si mandrim cu asta. El intelege ca ca iti pasti oile pe proprietatea altuia.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kingofbeasts
- veteran
ca tot vorbeam de ingradirea drepturilor prin taxe:
http://ro.stiri.yahoo.com/taxa-auto-nu- ... r0hvLl#_=_
http://ro.stiri.yahoo.com/taxa-auto-nu- ... r0hvLl#_=_
- pescardeclean
- utilizator constant
Atata adevar nu am mai citit de multa vreme. 

-
- veteran
Razvan V
Fara suparare, dar nu ma pot abtine: tu de ce nu ti-ai folosit proprii ochii ca sa cauti in dosar hartia ceruta de cumatra de la Evidenta populatiei ? Daca ea e vaca , nu trebuie sa fii si tu fraier. Cateodata ne-o facem si cu mana noastra...
Fara suparare, dar nu ma pot abtine: tu de ce nu ti-ai folosit proprii ochii ca sa cauti in dosar hartia ceruta de cumatra de la Evidenta populatiei ? Daca ea e vaca , nu trebuie sa fii si tu fraier. Cateodata ne-o facem si cu mana noastra...

Dracu s-o ia ca m-am uitat numa acasa :-jANDREI RIGA scrie:Razvan V
-
- veteran
o sa dau si eu fara ancore poate prind mai bine
singura chestie penibila din toata povestea asta este faptul ca TU nu ai fost in stare sa iti aranjezi niste acte si ai tratat totul extrem de superficial - nu te supara dar am observat ca asta este o "meteahna" a intregii generatii "noi" ce vine din spate - superficialitatea.Razvan V. scrie:Din aceasi serie de lucruri penibile intamplate la noi in tara am trait si eu in luna martie.
Fac si eu 18 ani si ca tot omul ma duc sa imi schimb buletinu. .......................
Asta e tara noastra, tara tuturor posibilitatilor
sper sa nu te superi pe mine, dar asta este punctul meu de vedere, cu timpul o sa inveti sa intelegi.
ai avut parte de o experienta si lectie de viata din care sper ca ai reusit sa inveti ceva.
p.s. LA MULTI ANI ! pt ziua ta ce va sa vina

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Mda...La varsta lui unii cantau "Hai baieti sa bem o bere/Sa ne luam la revedere!" pe peronul garii sprijiniti pe o valiza de lemn...Te"trezeau" acolo baietii si te responsabilizau .Orice s-ar zice!adiwolf scrie:singura chestie penibila din toata povestea asta este faptul ca TU nu ai fost in stare sa iti aranjezi niste acte si ai tratat totul extrem de superficial - nu te supara dar am observat ca asta este o "meteahna" a intregii generatii "noi" ce vine din spate - superficialitatea.Razvan V. scrie:Din aceasi serie de lucruri penibile intamplate la noi in tara am trait si eu in luna martie.
Fac si eu 18 ani si ca tot omul ma duc sa imi schimb buletinu. .......................
Asta e tara noastra, tara tuturor posibilitatilor
sper sa nu te superi pe mine, dar asta este punctul meu de vedere, cu timpul o sa inveti sa intelegi.
ai avut parte de o experienta si lectie de viata din care sper ca ai reusit sa inveti ceva.
p.s. LA MULTI ANI ! pt ziua ta ce va sa vina
Mie Razvane imi pare rau ca imbratisezi aceasta atitudine paguboasa ,gen "asta-i tara tuturor posibilitatilor,etc' .Sincer! Probabil ca generatia mea ( '69) nu va reusi sa va lase o mostenire cum v-ati dorit si DA asta este probabil vina noastra!

In alta ordine de ideei un sincer La multi ani si din partea mea si atentie ca intri intr-o etapa noua a vietii tale. Etapa, in care ,indiferent de ceea ce crezi , chiar AI DREPTUL sa existi!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mersi de urari baieti.
Poate ca is superficial, nu neg asta, dar superficialitatea mea ar trebui "cizelata" putin de profesionalismul de care ar trebui sa dea dovada organele statului. In fine am trecut si am buletin
)
Nu vad ca o "mostenire paguboasa" ceea ce ramane in urma generatiei " '69", pentru ca nu toata generatia este de vina. Cei de sus isi vad propriul interes, poporul, in mare parte s-a resemnat, dar nu asta e problema, problema mare e generatia mea, care nu stiu cum va fi. De ce? Simplu, majoritatea vor sa plece din tara (multi colegi ai mei si cazul meu), pentru ca nu merita sa traiesti aici. Sa stai ca sa ce? Sa faci o scoala (a se intelege scoala pe bune, terminata pe competente, gen medicina) si sa vina toti "smecherii" si sa isi bata joc de tine? Din punctul meu de vedere nu merita sa traiesti in asa tara.
Poate inca is prea tanar, dar nu simt ca imi iubesc tara, si asta o spun in momentul de fata cu toata convingerea, poate cu timpul voi gandi altfel.
P.S. adi am trecut si de "hopu" majoratului de ceva timp, aproape o luna
Poate ca is superficial, nu neg asta, dar superficialitatea mea ar trebui "cizelata" putin de profesionalismul de care ar trebui sa dea dovada organele statului. In fine am trecut si am buletin

Nu vad ca o "mostenire paguboasa" ceea ce ramane in urma generatiei " '69", pentru ca nu toata generatia este de vina. Cei de sus isi vad propriul interes, poporul, in mare parte s-a resemnat, dar nu asta e problema, problema mare e generatia mea, care nu stiu cum va fi. De ce? Simplu, majoritatea vor sa plece din tara (multi colegi ai mei si cazul meu), pentru ca nu merita sa traiesti aici. Sa stai ca sa ce? Sa faci o scoala (a se intelege scoala pe bune, terminata pe competente, gen medicina) si sa vina toti "smecherii" si sa isi bata joc de tine? Din punctul meu de vedere nu merita sa traiesti in asa tara.
Poate inca is prea tanar, dar nu simt ca imi iubesc tara, si asta o spun in momentul de fata cu toata convingerea, poate cu timpul voi gandi altfel.
P.S. adi am trecut si de "hopu" majoratului de ceva timp, aproape o luna