ADIO BARCI CU MOTOR PE TARNITA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ADIO BARCI CU MOTOR PE TARNITA
Ziua buna incepe de dimineata!
Articol aparut azi dimineata in Ziua de Cluj :
http://ziuadecj.realitatea.net/evenimen ... 80421.html
Raman cu speranta sa se puna in practica cat de iute treaba asta, si mai mullt de atat sper ca reprezentantii GNM si celalalte organe de control sa isi faca treaba cu responsabilitate!
Articol aparut azi dimineata in Ziua de Cluj :
http://ziuadecj.realitatea.net/evenimen ... 80421.html
Raman cu speranta sa se puna in practica cat de iute treaba asta, si mai mullt de atat sper ca reprezentantii GNM si celalalte organe de control sa isi faca treaba cu responsabilitate!
catch & release, please!
stiu ca s-a tot propus, dar au sarit in sus ca arsi jupanii din politica, care fireste au ambarcatiuni cum zici tu, k la Monte C.
Eu, din cate ii cunosc pe astia de la Garda de mediu, si ii cam cunosc, is oameni de treaba cu intentii bune, baiu' va fi ca cei care au un nume in oras o sa ii faulteze
si sper sa reuseasca sa isi faca treaba
Eu, din cate ii cunosc pe astia de la Garda de mediu, si ii cam cunosc, is oameni de treaba cu intentii bune, baiu' va fi ca cei care au un nume in oras o sa ii faulteze

catch & release, please!
cum e romanu nostru al draq, cum era prieteni din cluj daca voi erati niste baieti muncitori cu multi bani in cont , si voua va placea sa va dati cu baraca, era una din placerile voastre, si pentru asta investeati niste bani , multi bani intr-o casuta pe malu lacului tocmai ca sa va puteti da si voi in putinul timp liber cu barca voastra personala, cumparata pe banii munciti....iar bulangii de la primarie va opreau sa va mai satisfaceti mica si singura voastra placere?....sunt convins ca nu mai erati asa de incantati de schimbarea asta.....da asa e romanu.....
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
Lasand deoparte pescuitul si/agrementul, acumularea de la Tarnita este o rezerva de apa potabila care deserveste intreg municipiul (de sarantoci probabil, cum le zici matale). Probabil ca o sa imi spui ca sunt sisteme de tratare care purifica apele, dar pe mine nu o sa ma incalzeasca prea mult. Daca citeai articolul cu ambii ochi ai fi inteles ca pentru 110-120 de mahari care deverseaza ape uzate menajere direct in lac (ca se zgarcesc sa dea 400 de lei pt. o vidanjare/an, ca-s sarantoci si nu amarati), care probabil detin si ambarcatiuni "meseriase" care fac show pe lac ca la ei in ograda, taind cheful oricui vrea sa se relaxeze in zona turistica a lacului, sau aberant sa si pescuiasca dintr-un rahat de barca care mai ca se rastoarna din cauza valurilor produse de manevrele hormonale ale unor "armasari manelari", poate ai fi inteles mai bine reactia mea. Ori politicieni care au incercat sa interzica accesul ambarcatiunilor cu motor pe lac, sau oficialii GNM sau a A.N. Apele Romane, sunt probabil tot sarantoci?
catch & release, please!
Si eu am cabana in zona, ambarcatiune de genul celor care fac subiectul discutiei, nu . E vorba de responsabilitate, bun simt si respect pana la urma, fata de mediu si fata de om, in general. Nu consider ca sunt pietre aruncate, poate sunt doar ambitii zadarnice. Oricum nu se vor respecta masurile care se vor impune, asa cum nu s-au respectat nici pana acum. Poata nu stiai, dar Tarnita este singurul lac care ofera necesarul de apa potabila a unui municipiu, din Romania, care este navigabil.
Prin 2006 a fost interzis accesul cu ambarcatiuni, insa o H.G. smecherita de politicieni care detin cabane si ambarcatiuni pe lac au facut posibila navigarea, in scopuri turistice zic dansii...
Numai bine!
Prin 2006 a fost interzis accesul cu ambarcatiuni, insa o H.G. smecherita de politicieni care detin cabane si ambarcatiuni pe lac au facut posibila navigarea, in scopuri turistice zic dansii...
Numai bine!
catch & release, please!
-
- utilizator nou