accident ski

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 30 Dec 2010, 20:33

curat Caragiale, mon cher!
Vestile sunt bune :D !
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 30 Dec 2010, 21:13

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Dec 2010, 23:25

Cica colegul Gainusa deja l-a vizitat la spital, a intrat clandestin "ca orice roman adevarat" cuma zis el. De laudat acest coleg - cum a aflat cum a lasat totul balta si a zburat si el la Insbruck. Incerca sa fie vesel pe ecran dar se vedea ca era f marcat, saracu!
Ma intreb ce zice Mircea Badea de care cei doi radeau mereu...sau Gabi Vranceanu Firea! :lol: Ma tem ca astia au destupat sampanie cand au aflat stirea...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 30 Dec 2010, 23:42

Ce a fost greu a trecut. Sanatate lui Huidu.
Ce m-a deranjat pe mine a fost declaratia ambasadorului roman din Austria, care a zis ca a sunat la spital sa se asigure ca Huidu are parte de tratament corect ( pana aici suna bine) "dar si ca sa vada ca cei de acolo au inteles ce persoana importanta e pacientul lor".
Aici nu am inteles. Pentru ambasador, nu toti cetatenii sunt la fel de importanti? Are dreptul ca angajat al Statului, sa imparta cetatenii in importanti si mai putin importanti?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 31 Dec 2010, 01:27

pe medicii de acolo ii doare la basca cat de important e.acolo cred ca toti sunt tratati la fel.ambasadorul a vrut sa se faca simtita si prezenta lui pe acolo si sa mai castige capital.de fapt cred ca a vrut sa sublinieze faptul ca multe televiziuni sunt cu ochii pe caz.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Ian 2011, 02:26

BygDaddy scrie:pe medicii de acolo ii doare la basca cat de important e.acolo cred ca toti sunt tratati la fel.ambasadorul a vrut sa se faca simtita si prezenta lui pe acolo si sa mai castige capital.de fapt cred ca a vrut sa sublinieze faptul ca multe televiziuni sunt cu ochii pe caz.
Nuuuu, ambasadorul s a temut ca daca nu zice chestia aia, o sa rada cei 2 carcotasi de el in emisiunea din ianuarie! Cine stie ce incompetent cras o fi, numai scandal nu ii trebuie! :lol:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 02 Ian 2011, 12:17

Oricum, tot s-a facut de tot rahatul.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 02 Ian 2011, 17:34

In chestiunea asta stiti ce m-a mirat pe mine....?
Modul in care doctorii aceia au tratat situatia...
Nu am mai vazut ca pt un roman de rand spitalizat in Austria ( si eu am o prietena de familie care a ajuns in acelasi spital acu 3 ani ce-i drept cu o " simpla " fractura de mana), deci nu stiu un alt caz pt care doctorii aia sa faca conferinta de presa cu 3-4 doctori care sa explice starea de sanatate a lui Serban....
Asta imi spune ca au tratat problema cu maxima seriozitate....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Ian 2011, 21:08

Teoo scrie:In chestiunea asta stiti ce m-a mirat pe mine....?
Modul in care doctorii aceia au tratat situatia...
Nu am mai vazut ca pt un roman de rand spitalizat in Austria ( si eu am o prietena de familie care a ajuns in acelasi spital acu 3 ani ce-i drept cu o " simpla " fractura de mana), deci nu stiu un alt caz pt care doctorii aia sa faca conferinta de presa cu 3-4 doctori care sa explice starea de sanatate a lui Serban....
Asta imi spune ca au tratat problema cu maxima seriozitate....
I-o fi sunat Mircea Badea sa ii roage sa faca o conf de presa.... :lol:

Scrie răspuns